DVD releases week 11

Met deze week o.a How to Lose Friends & Alienate People en The Black Balloon.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Marea, La (2006)


Nadat een vrouw haar man en zoon verliest bij een verkeersongeluk, besluit zij haar leven in de stad achter zich te laten en ver van de bewoonde wereld aan zee te gaan wonen. Hier wordt haar bestaan teruggebracht tot het volbrengen van de meest elementaire handelingen: eten, drinken en slapen. Alleen een hond accepteert zij als metgezel in het isolement. Vasthoudend aan dit levenspatroon, raakt de hoofdrolspeelster steeds meer verstrikt in haar eigen realiteit, dromen en verlangens.
Bekijk de afbeelding

Echte leven, Het (2008)


HET ECHTE LEVEN gaat over de jonge regisseur Martin die een speelfilm maakt waarin zijn vriendin Simone de hoofdrol speelt. Zij moet bij wijze van liefdestest een relatie met een andere man beginnen. Het gaat echter verkeerd als Martin de mannelijke hoofdrolspeler ontslaat en vervangt door Dirk, een crewlid van de film zonder acteerervaring. Omdat deze Dirk alleen zichzelf kan spelen, neemt vanaf dat moment het echte leven de overhand in Martins film.
Bekijk de afbeelding

Silence de Lorna, Le (2008)


Lorna, een jonge Albanese die in België woont, wil samen met haar geliefde Sokol een snackbar openen. Daarvoor wordt ze medeplichtig aan een complot met Fabio, een zware kerel. Fabio zet voor haar een schijnhuwelijk op met Claudy, zodat zij de Belgische nationaliteit zou kunnen krijgen. Daarna moet ze dan trouwen met een Russische maffioso, die bereid is om veel te betalen om Belg te worden. Om snel dit tweede huwelijk rond te krijgen, is Fabio van plan om Claudy te vermoorden. Zal Lorna kunnen zwijgen?
Bekijk de afbeelding

Vox Populi (2008)


Jos is een ervaren politicus van een extreem politiek correcte partij die er slecht voor staat. Als zijn dochter Zoë een relatie krijgt met Sjef, een jonge marechaussee, komt Jos in aanraking met de volkse logica van zijn nieuwe schoonfamilie.Sjef's vader Nico, Jordanees, is autohandelaar en haat politici. Hij heeft een groot hart, maar ook zijn eigen gevoel voor rechtvaardigheid en logica. Als hij al stemt, is het op een van de mopperpartijen.Jos begint de standpunten van de schoonfamilie te gebruiken in zijn politieke optreden, wat hem snel doet stijgen in de peilingen. Het ego van deze ijdele, maar ook charmante man in midlife crisis, al gestreeld door zijn relatie met de jonge stagiaire Nina, begint steeds grotere vormen aan te nemen. Ook weet Jos niet waar volks ophoudt en rechts begint. Zal hij de balans in zijn politieke en privéleven op tijd weten te hervinden? ?
Bekijk de afbeelding

The Black Balloon (2008)


Thomas Mollison heeft niet de makkelijkste pubertijd. Zijn moeder is hoogzwanger, zijn broer ernstig autistisch en vanwege de militaire loopbaan van zijn vader moeten ze weer verhuizen. Niet alleen het huishouden, maar ook de zorg voor zijn gehandicapte broer komt op zijn schouders. Thomas zit hier helemaal niet op te wachten en wil een normale jongen zijn uit een normaal gezin. Het is het begin van de grootste uitdaging van zijn leven: met vallen en opstaan leren hoe belangrijk familie en vriendschap is.
Bekijk de afbeelding

How to Lose Friends & Alienate People (2008)


Sidney Young is een gedesillusioneerde intellectueel die de wereld van beroemdheden, roem en glamour zowel verafgoodt als afwijst. Met zijn alternatieve tijdschrift Post Modern Review maakt hij de wereld van de sterren belachelijk. Het is dan ook een shock als Young wordt gevraagd voor het conservatieve Sharps tijdschrift. Dit biedt hem echter wel een kans tot succes.
Bekijk de afbeelding

The Hessen Affair (2009)


1945, Kasteel Kronenberg. De cynische kolonel Jack Durant en de beeldschone Kathleen Nash ontdekken per toeval de Duitse kroonjuwelen. Beiden reizen ze meteen door naar New York om de juwelen daar op de zwarte markt door te verkopen, maar ze moeten afrekenen met talloze intriges.
Bekijk de afbeelding

Khon fai bin (2006)


Jone steelt buffels van rijke handelaren en geeft ze aan de armen. Ondertussen zoekt hij naar de moordenaar van zijn ouders. Wanneer hij hem gevonden meent te hebben ontbrandt een krankzinnige strijd, waarbij behalve vuisten, voeten en buskruit ook een fikse portie magie wordt gebruikt. Jone krijgt namelijk hulp van de 'Black Wizard' en diens lieflijke dochter Sao.



NieuwsFilm

meest populair