Algemeen

MacGyver op weg naar het witte doek

Je weet wel...die kerel die een dodelijk wapen kon maken van een paperclip en een luciferdoosje.

door Jan-Peter Rook op 16.03.2009 om 12:02 in Algemeen
Bij de naam MacGyver zal bij veel mensen gelijk een belletje rinkelen. De serie liep van 1985 tot en met 1992 en wordt tegenwoordig beschouwd als een ware culthit.

MacGyver (gespeeld door Richard Dean Anderson) was een geheim agent bij de Phoenix Foundation. Wat de serie zo uniek maakte, was dat MacGyver zich elke keer weer op een totaal ongeloofwaardige wijze uit de meest benarde situaties redde.

Nadat de serie werd stopgezet, zijn er al twee tv-films verschenen om de fans tegemoet te komen. Nu is er sprake van een echte speelfilm. Het is echter nog afwachten wie de rol van MacGyver zal gaan spelen, aangezien Dean Anderson de 60 inmiddels nadert.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Kan die toch nog steeds wel:P hopelijk worden de scheikunde dingen dit keer wel wat geloofwaardiger. Had laatst seizoen 1 is herbekeken en echt niets klopt, slaat allemaal nergens op:S vroeger was het zo vet:(

RS90

Avatar

Wat de serie zo uniek maakte, was dat MacGyver zich elke keer weer op een totaal ongeloofwaardige wijze uit de meest benarde situaties redde.

Ongeloofwaardige manier? er zijn zat mensen die zijn trucjes na hebben gedaan en dat ze ook egt werken:Y.

efi2602

Avatar

RDA, kan het best nog een keer.....
Als opa Ford cultheld Indy kan spelen,
dan lukt het RDA ook wel om MacGyver te spelen.

Zonder Richard, ga ik in ieder geval niet naar de bios.

jazzthieve

Avatar

RS90, waar haal jij dat? Geef mij dan eens een voorbeeldje, aangezien jij spreekt of zat mensen, geef dan eens zat voorbeelden.

Joliet Jake

Avatar

Toch knap hoe die man met slechts een paperclip en een elastiekje zijn tegenstanders iedere keer weer te slim af was! :W

Jnk18

Avatar

Als RDA niet va nde partij is mogen ze het van mij wel achterwegen laten hoor.

Ok hij heeft grijs haar nu maar in Stargate SG-1 deed hij ook nog altijd leuk mee.

RDA please do it.

ChaosS666

Avatar

Hadden kunnen verwachten dat MacGyver nog verfilmt zou worden hahaha
What's Next A team the movie

Decepticon

Avatar

ChaosS666 "What's Next A team the movie"
Jij bent ook niet erg op de hoogte ofwel?

PKP

Avatar

Die man kan een tank bouwen van een pakje lucifers en elastiekjes, briljant concept dus.

Volgens mij is 'ie nog niet te oud hoor, vond 'm er nog aardig uitzien in die Stargate serie, en die is volgens mij nog niet eens zo heel oud.

Spijker

Avatar

Decepticon "Jij bent ook niet erg op de hoogte ofwel?"


Hahaha:E

WoUtoMatiC

Avatar


:E:E:E:E:E:E:E
wat een held

ChaosS666

Avatar

Nee }: O+ dat meen je niet the A team op het witte doek hoe gaan ze dat doen trouwens ik d8 dat er al leden dood waren

Spijker

Avatar

ChaosS666 "Nee }: O+ dat meen je niet the A team op het witte doek hoe gaan ze dat doen trouwens ik d8 dat er al leden dood waren"


Ken je Starsky & Hutch, Charlies Angels, Scooby Doo of Pipo de Clown? Het hangt ervan vanaf hoeveel tijd er is verstreken maar meestal nemen ze dan andere acteurs;)

Het allerlaatste nieuwtje: ook van Kuifje en Tom and jerry komt een live action film uit, maar dat zijn niet de oorsronkelijke acteurs uit de serie hoor:E

PKP

Avatar

ChaosS666 "Nee }: O+ dat meen je niet the A team op het witte doek hoe gaan ze dat doen trouwens ik d8 dat er al leden dood waren"

George Peppard is overleden inderdaad (Hannibal), de rest leven nog.

Las wel dat ze een geheel nieuwe cast willen beginnen, en dan niet veteranen uit de Vietnam oorlog, maar Irak oid.

Decepticon

Avatar

ChaosS666 "Nee }: O+ dat meen je niet the A team op het witte doek hoe gaan ze dat doen trouwens ik d8 dat er al leden dood waren"
Er wordt sowieso een nieuwe cast gebruikt.De studio(Fox volgens mij)wil Bruce Willis als Hannibal,maar ik zie liever Jason Statham.Andere geruchten zijn Woody Harrelson als Murdock,Ice Cube als B.A. Ik zie liever Tyrese Gibson of Dwayne "The Rock" Johnson als B.A. of Kimbo Slice als het om het uiterlijk gaat,Robert Downey Jr. als Face.Het wordt ook een film waar mensen ook echt doodgeschoten worden en niet door kunnen lopen doordat de kogels langs hun heen vliegen.

Spijker

Avatar

Decepticon "Er wordt sowieso een nieuwe cast gebruikt.De studio(Fox volgens mij)wil Bruce Willis als Hannibal,maar ik zie liever Jason Statham.Andere geruchten zijn Woody Harrelson als Murdock,Ice Cube als B.A. Ik zie liever Tyrese Gibson of Dwayne "The Rock" Johnson als B.A. of Kimbo Slice als het om het uiterlijk gaat,Robert Downey Jr. als Face.Het wordt ook een film waar mensen ook echt doodgeschoten worden en niet door kunnen lopen doordat de kogels langs hun heen vliegen."


Tyrese Gibson of Dwayne Johnson als B.A?? Nee man die lijken immers totaal niet!! Ik zou Ice Cube juist een goeie keus vinden:E En Robert Downey is ook tweede keus hoor. Ik moet er nl. nog over nadenken...

Thiver

Avatar

Volgens mij heeft Robert Downey Jr. vorig jaar prima laten zien dat hij dé acteur is voor de rol van B.A. Baracus. :D

Decepticon

Avatar

Spijker "Tyrese Gibson of Dwayne Johnson als B.A?? Nee man die lijken immers totaal niet!! Ik zou Ice Cube juist een goeie keus vinden"
Alsof Ice Cube op B.A. lijkt,niet dus.Tyrese Gibson is een lompe donder en kan heel goed B.A. spelen,laat hem een goede stoppelbaard groeien en een korte mohawk en hij is voor mij de perfecte B.A.,ook als acteur.Heb je al gegoogled naar Kimbo Slice?Een mohawk erop en je hebt echt de perfecte B.A. kwa uiterlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair