TV-tips komende week

Komende week kan je op TV o.a gaan kijken naar Match Point en Platoon.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Bone Collector (1999)

Zaterdag 21 maart om 22:00 op RTL5

Een politieagente moet samenwerken met een briljant forensisch expert die echter bedlegerig is, om een afschuwelijke moord op te lossen. Al vlug wordt ze zijn ogen en benen in de buitenwereld, en moeten de twee samenwerken in een race tegen de klok in de hoop de moordenaar op te sporen vóór hij weer toeslaat.
Bekijk de afbeelding

Modern Times (1936)

Zondag 22 maart om 14:05 op Eén

Een fabrieksarbeider en een jong weesmeisje proberen samen in een vijandige wereld overeind te blijven.
Bekijk de afbeelding

The Fugitive (1993)

Maandag 23 maart om 20:30 op SBS6

Dr. Richard Kimble is een gedistingeerde chirurg, heeft een perfect leven, een beeldschone vrouw, wordt gerespecteerd in de medische wereld en woont in een prachtige buurt. Alles loopt op rolletjes totdat zijn vrouw Helen op een avond wordt vermoord. Schuldig bevonden aan de moord op zijn vrouw wordt Richard tot levenslang veroordeeld. Richard weet echter te ontsnappen en is vastbesloten de werkelijke moordenaar van Helen te vinden.
Bekijk de afbeelding

Mad Max 2 (1981)

Dinsdag 24 maart om 22:40 op Veronica

Mad Max is een heldhaftige eenling die, op een eindeloze zoektocht naar brandstof, de desolate Australische outback afschuimt. Samen met de armetierige verdedigers van een benzine-depot moet hij het opnemen tegen een bende bizarre krijgers onder leiding van The Humungus, die gevreesd worden om hun genadeloos optreden. Als de hel op spectaculaire wijze losbrandt, zijn de gevolgen niet te overzien.
Bekijk de afbeelding

Match Point (2005)

Woensdag 25 maart om 21:25 op Canvas

De carrière van tennisprof Chris Wilton (Jonathan Rhys-Meyers) loopt ten einde en hij gaat werken als leraar op een exclusieve Londense tennisclub. Hij raakt bevriend met één van zijn leerlingen, de rijke, knappe en verwende Tom Hewitt. Tom introduceert Chris in zijn familie en weldra krijgt Chris een relatie met Tom's zus Chloe. Hoewel er huwelijksplannen zijn met Chloe en Chris door zijn 'adoptie' door de Hewitt's financieel en zakelijk binnen is, kan hij zijn ogen echter niet afhouden van Tom's nieuwste vriendin, de Amerikaanse actrice Nola Rice (Scarlett Johansson). Chris krijgt een affaire met de onstabiele Nola. Wanneer hun passionele relatie een gevaar dreigt te worden voor Chris' nieuwe levensstijl, wordt hij voor een dramatische keuze gesteld. Hoe ver kan iemand gaan in zijn opportunisme?
Bekijk de afbeelding

Scoop (2006)

Donderdag 26 maart om 20:30 op NET5

Studente journalistiek Sondra (Johansson) wordt tijdens een optreden van een goochelaar (Allen) uit het publiek gehaald. Tot haar schrik komt ze er op dat moment achter dat ze de recentelijk overleden journalist Strombel (McShane) kan horen en zien. Op diens aanwijzingen gaat ze achter een primeur aan, en komt al snel de aristocratische Lyman (Jackman) op het spoor.
Bekijk de afbeelding

Platoon (1986)

Vrijdag 27 maart om 00:10 op SBS6

De oorlog in Vietnam wordt voor Chris Taylor meteen bij zijn aankomst harde realiteit, want hij wordt ingedeeld bij de infanterie en in de jungle beschoten door een onzichtbare vijand. De gevechten worden steeds intenser en de soldaten proberen door middel van vriendschappen en drugs overeind te blijven.



NieuwsFilm

meest populair