Bioscoop releases week 13

Met deze week o.a Bride Wars en Monsters vs. Aliens.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Bride Wars (2009)


Liv en Emma zijn al elkaars beste vriendinnen voor zolang ze zich kunnen herrineren. Ze doen alles samen; zo verloven ze zelfs op dezelfde momenten. Maar wanneer blijkt dat ze de bruiloft allebei op dezelfde dag hebben gepland, groeien ze uit tot rivales. Eén van hen zal de bruiloft moeten verplaatsen, aangezien ze beiden hebben geregeld deze te houden in het Plaza Hotel in New York City. Geen van de tweeën zijn bereid om hun locatie en datum aan te passen en een ruzie groeit al snel uit tot een regelrechte oorlog.
Bekijk de afbeelding

The Unborn (2009)


Casey Beldon (Odette Yustman) is een jonge vrouw die al tijden last heeft van vreemde gevoelens in haar. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat een geest haar lichaam aan het overnemen is. Ze moet vechten voor haar leven om dit te stoppen, maar hoe?
Bekijk de afbeelding

Monsters vs. Aliens (2009)


Wanneer Susan Murphy uit Californië geraakt wordt door een meteoor groeit ze vijftien meter en wordt ze meteen bestempeld als 'monster', genaamd Ginormica. Het leger neemt haar gevangen in een geheim kamp en hier blijken door de jaren heen meer monsters vastgehouden te worden. Ginormica maakt kennis met de briljante dokter Cockroach, halfaap-halfvis The Missing Link, de glibberige en onverwoestbare B.O.B., en een gigantische rups die Insectosaurus wordt genoemd. Er komt echter een onverwacht einde aan hun gevangenschap. Want wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse robots, is alle hoop van de mensheid gevestigd op de monsters om de wereld te beschermen.



NieuwsFilm

meest populair