DVD releases week 14

Met deze week o.a Entre les murs en Australia.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Abandoned (2006)


Na de dood van een familielid besluit een filmproducent, die geadopteerd was, vanuit Amerika terug te keren naar haar vaderland Rusland. Eenmaal daar aangekomen vinden er vreemde gebeurtenissen plaats. Haar gids verdwijnt, er verschijnt een geest en een vreemde man komt in haar leven...
Bekijk de afbeelding

Blind Date (2008)


Blind Date is het verhaal van twee ouders die praten, flirten, ruzieën en zo proberen in het reine te komen met het verlies van hun jonge dochter.Ze hebben een aantal 'Blind dates,' door contactadvertenties te plaatsen in de krant en doen alsof ze twee vreemden zijn die elkaar ontmoeten. Ze doen dit steeds opnieuw, telkens in een andere rol, in een wanhopige poging hun verdriet van een verloren kind te verzachten en hun hevig verstoorde relatie te verbeteren.
Bekijk de afbeelding

The Promotion (2008)


Doug (Sean William Scott) en Richard (John C. Reilly) zijn twee assisent managers bij een supermarkt en vechten beiden voor de functie van manager bij het nieuwe filiaal van de supermarktketen. Al snel blijkt dat beiden meedogenloos zijn en dat ze echt alles over hebben voor de nieuwe functie. Hun botsende persoonlijkheden zorgen ervoor dat alles nog eens erger wordt dan dat het al is.
Bekijk de afbeelding

Entre les murs (2008)


François maakt zich klaar als leraar van de vierde klas voor een nieuw jaar op een middelbare school in een moeilijke wijk. Culturen en denkwijzen botsen vaak met elkaar in het klaslokaal, die een afspiegeling is van de hedendaagse Franse maatschappij. Hoe vermakelijk en inspirerend de leerlingen ook kunnen zijn, hun moeilijke gedrag kan elk enthousiasme van een onderbetaalde leraar dempen. François staat erop een omgeving te creëren waar respect en aandacht de boventoon voeren. Hij verbaast zijn leerlingen met zijn openheid en oprechtheid, maar ze kunnen het niet nalaten zijn democratische methodes en zijn ethiek stevig op de proef te stellen.
Bekijk de afbeelding

Ghost Town (2008)


Bertram Pincus sterft onverwacht en komt weer tot leven zeven minuten later met de gave om geesten te zien. Alle geesten willen iets van hem, vooral Frank Herlihy, die hem dwingt het gevaarlijke huwelijk van zijn weduwe te verbreken.
Bekijk de afbeelding

Australia (2008)


Australië, even voor de Tweede Wereld Oorlog. Een Engelse aristocrate (Kidman) erft een ranch ter grote van Maryland. Wanneer Engelse veebaronnen het gemunt hebben op haar grond, sluit ze zich met tegenzin aan bij een ruwe veedrijver (Jackman) om zo haar 2000 runderen over honderden kilometers land te drijven.
Bekijk de afbeelding

Versailles (2008)


Samen met haar vijfjarige zoontje Enzo zwerft Nina door Parijs. Ze is werkeloos en met haar familie heeft ze verder geen contact. Hun problemen drijven hen naar het gebied rondom het paleis van Versailles. Daar ontmoet ze Damien die ook in de marge van het bestaan er het beste van probeert temaken. Nadat ze de nacht met hem heeft doorgebracht, besluit ze de volgende morgen zonder haar zoon verder te trekken. Damien heeft geen andere keus dan zich over de jongen te ontfermen.
Bekijk de afbeelding

10 Items or Less (2006)


Na vier jaar geen rollen te hebben aangenomen, wil een bekende acteur terugkomen met een film over een nachtmanager in een supermarkt. Om research te doen, laat hij zich afzetten bij een winkel in een voorstad van Los Angeles. Niemand spreekt er Engels, behalve kassière Scarlet. Zij is verantwoordelijk voor de kassa waar je maximaal tien artikelen afrekent. Als zijn chauffeur niet op komt dagen, zit de filmster letterlijk vast in een compleet andere wereld. Scarlet wil hem wel naar huis brengen, maar heeft eerst nog een sollicitatiegesprek; ze haat haar baan en wil ergens anders werken. Als de acteur besluit haar te helpen, bloeit er onverwachts iets moois tussen de twee geestverwanten.



NieuwsFilm

meest populair