De paashaas komt naar het witte doek

Zowel Universal als Sony werken aan een film over de eierenverstoppende pluimstaart.

Kerstfilms kennen we al jaren. Studio's proberen elkaar met familievriendelijke films te overtroeven in het aanspreken van 'het kerstgevoel'. Pasen komt er meestal bekaaid vanaf. Maar daar gaat volgend jaar verandering in komen. Zowel Sony Animation als Illumination Entertainment, een tak van Universal, gaan proberen de gezinnen naar de bioscopen te lokken met films over de paashaas.

Sony komt met Hip Hop, een Alvin and the Chipmunks-achtige mix van CGI en live-action, waarin de paashaas met pensioen gaat en huiskonijn wordt in een suburb, alwaar hij het leven van een Amerikaanse doorsneegezinnetje op zijn kop zal zetten.

In Illuminations live-actionfilm I Hop breekt de pluimstaart zijn been na een aanrijding, waarna hij de sukkel die hem heeft aangereden moet trainen om zijn baan over te nemen en Pasen te redden. Het scenario wordt geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Eerder waren zij verantwoordelijk voor het scenario van Despicable Me, een animatiekomedie die volgend jaar zomer zal uitkomen en waaraan onder andere Steve Carrell en Jason Segel hun stemmen verlenen.



NieuwsFilm

meest populair