Algemeen

Poster The Box

Zou jij een onbekende van het leven beroven voor $1.000.000?

door FilmTotaal op 07.04.2009 om 11:36 in Algemeen
De regisseur/schrijver van de film The Box, Richard Kelly, heeft via Myspace de filmposter van deze aankomende thriller onthuld. De Nederlandse release van de film met o.a Cameron Diaz is op 17 december.

Het verhaal vertelt over Norma en Arthur Lewis, een jong stel dat in een van de buitenwijken woont, die een eenvoudig houten doosje cadeau krijgen. Een onbekende man vertelt hen vervolgens dat de eigenaar van dit doosje $1.000.000 zal krijgen door op een knop op het doosje te drukken. Echter deze de druk op de knop zorgt er ook voor dat er ergens anders op de wereld iemand sterft...
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Megalomaniac

Avatar

Finally, Kelly's volgende project. Ben benieuwd wat dit wordt..

oogsnoepje

Avatar

Klinkt inderdaad goed!

Maar de echte vraag is natuurlijk: wat zit er in? :E

Megalomaniac

Avatar

Niets. Evil. Het is een variant op Pandora's Box volgens mij.

Dukat

Avatar

Cameron Diaz - leeft die dan nog? ZO lang niets over haar gehoord.

meanrat

Avatar

Lelijke poster. Trouwens, dit is na Donnie Darko, Kelly's tweede project. Hiervoor had hij nog Soutland Tales. Geen idee hoe die film is, maar de critici en de beoordelingen op IMDB zijn middelmatig. De trailer die ik zag, was ook niet echt heel erg boeiend. Film is in Nederland nooit in de bioscopen geweest.

Megalomaniac

Avatar

meanrat "Lelijke poster. Trouwens, dit is na Donnie Darko, Kelly's tweede project. Hiervoor had hij nog Soutland Tales. Geen idee hoe die film is, maar de critici en de beoordelingen op IMDB zijn middelmatig. De trailer die ik zag, was ook niet echt heel erg boeiend. Film is in Nederland nooit in de bioscopen geweest."
Hij was goed te doen hoor. Vooral als je daarna de graphic novels ook leest, dan is de film ook stuk beter te begrijpen.

meanrat

Avatar

Misschien klein beetje off-topic, maar er is redelijk kort geleden wel wat over Camerion Diaz bekend geworden. Ze zou een rol spelen in een film over een leukemie patientje. Die komt binnenkort uit zo te zien. Echt véél is het inderdaad niet.

NieuwsFilm

meest populair