FT top 100 films

Wil je invloed uitoefenen op de beste 100 films op FilmTotaal dan graag nu stemmen.

Met de overgang naar de nieuwe website afgelopen december hebben we de drastische beslissing genomen om de meer dan 1.000.000 filmratings niet mee te nemen. De reden hiervoor was dat op de vorige versie van FilmTotaal registratie niet verplicht was om je stem uit te brengen. Hierdoor onstond naar verloop van tijd een enorme 'vervuiling' binnen de filmratings. Doordat registratie nu wel verplicht is kunnen we eenvoudig personen eruit filteren die de ratings naar hun hand proberen te zetten. Maar dit had dus als gevolg dat we weer op nul moesten beginnen...

Gelukkig zijn de eerste 32.000 stemmen ondertussen alweer uitgebracht een gaan we aankomende vrijdag een voorlopige Top en Flop 100 publiceren. Vanaf dat moment zal deze lijst iedere nacht automatisch ge-update worden. We hadden een top 250 beloofd maar daar hebben we nog wat meer stemmen voor nodig, die komt dus later.

Maar voor iedereen die dus nog niet op zijn/haar favoriete films heeft gestemd hierbij nog even een oproep. Registreren doe je hier en zoeken naar films doe je hier en hier. Mocht je nog een film missen dan kan je deze hier toevoegen. Vergeet vooral ook niet onze handige Rate-O-Matic® die je in sneltrein vaart langs alle grote filmtitels voert. Nadat je bent ingelogd is de link voor de Rate-O-Matic® helemaal rechts bovenin te vinden.



NieuwsFilm

meest populair