DVD releases week 15

Deze week nieuw op DVD o.a RocknRolla en Body of Lies.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Mirrors (2008)


Kiefer Sutherland als een veiligheidsagent die verwikkeld raakt in een mysterie rondom spiegels die poorten vormen naar een duistere dimensie.
Bekijk de afbeelding

Bottle Shock (2008)


Hoewel Californische wijn tegenwoordig een goede naam heeft, wou de elite in de jaren zeventig liever accuzuur drinken, dan een glas Amerikaanse wijn. Een stel wijnmakers uit deze periode willen met hun bijzondere Napa wijn bewijzen dat ze wel degelijk een lekker glas kunnen schenken. Om korte metten met de vooroordelen te maken, reizen ze in 1976 af naar een blinde proeverij in Parijs. Deze bijeenkomst zal de geschiedenis in gaan als de 'Judgment of Paris'.
Bekijk de afbeelding

Bride Flight (2008)


Om te ontsnappen aan het naoorlogse klimaat van Nederland en om een nieuw begin te maken in hun jonge leven emigreren Marjorie, Ada en Esther in 1953 naar Nieuw-Zeeland. Vol van dromen en verlangens over liefde, geluk en succes reizen ze hun verloofdes achterna. Aan boord van de vlucht ontmoeten de drie meiden de jonge Frank. Hij heeft plannen om als wijnboer fortuin te maken. Hij is aantrekkelijk, anders dan hun Nederlandse verloofdes en een vrij man. Ieder voor zich voelen de vrouwen zich tot hem aangetrokken maar ze beseffen nog niet dat de ontmoeting grote gevolgen heeft voor de rest van hun nieuwe leven.Na aankomst gaan ze ieder hun eigen weg, in de veronderstelling dat ze elkaar nooit meer zullen zien.
Bekijk de afbeelding

RocknRolla (2008)


Het verhaal speelt zich af in de Londense onderwereld, waar verschillende partijen een geweldige deal van een Russische gangster in handen proberen te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Wolke Neun (2008)


De zestiger Inge is al dertig jaar getrouwd en houdt van haar echtgenoot. Ze is er dan ook helemaal niet op bedacht dat ze halsoverkop verliefd wordt op een andere man, de 76-jarige Karl. Het is passie. Het is seks. En opeens voelt zich weer een jong meisje.
Bekijk de afbeelding

Madagascar: Escape 2 Africa (2008)


De leeuw Alex (Ben Stiller), de zebra Marty (Chris Rock), de giraffe Melman (David Schwimmer) en het nijlpaar Gloria (Jada Pinkett Smith) uit de dierentuin van New York zijn beland op het eiland Madagascar. Ze vatten het plan op om terug te gaan naar Amerika, maar de reis verloopt iets anders dan ze verwachten. Ze stranden in de jungle van Afrika, waar Alex de leeuw de rest van zijn familie ontmoet. De communicatie gaat niet bepaald soepel.
Bekijk de afbeelding

Body of Lies (2008)


Roger Ferris, de beste agent binnen de Amerikaanse inlichtingendienst, vertrouwt zijn leven toe aan CIA-veteraan Ed Hoffman. Een opkomende terroristenleider heeft bomaanslagen over de hele wereld gepland en Ferris moet infiltreren in de wereld van illegale financiering en wanhopige martelaars. Hij sluit een instabiel verbond met het hoofd van de Jordaanse geheime dienst. Zijn missie voert hem langs Irak, Jordanië, Washington en Dubai. Hoe dichter Ferris bij zijn doel komt, hoe meer hij in een doolhof terecht komt. Bondgenoten blijven bondgenoten totdat ze elkaars vertrouwen beschamen en vertrouwen de meest gevaarlijke tactiek wordt.
Bekijk de afbeelding

Saw V (2008)


Forensisch expert Hoffman is de aangewezen opvolger van de sadistische moordenaar Jigsaw. Hij gaat op jacht naar slachtoffers, maar wordt al snel zelf op de hielen gezeten.
Bekijk de afbeelding

Un conte de Noël (2008)


Als de zoon van Abel en Junon lijdt aan een zeldzame genetische aandoening, gaan ze op zoek naar een beenmergdonor. Ze besluiten uit wanhoop een derde kind te baren. Als deze ook ongeschikt blijkt sterft hun zoon en komen de relaties binnen het gezin permanent onder druk te staan.
Bekijk de afbeelding

The House Bunny (2008)

Regie: Fred Wolf

Als Shelly (Anna Faris), een Playboy bunny, plotseling ontslag krijgt weet ze niet waar ze naar toe moet. Ze komt terecht op een universiteitscampus die beheerst wordt door een grote, belangrijke studentenvereniging vol arrogante meiden en hun moeders. Shelly krijgt het idee om ook huismoeder te worden, en wel van de Zeta- vereniging, bestaande uit nerds en outcasts die op het punt staan hun huis te verliezen.
Bekijk de afbeelding

Amusement (2008)


Drie vrouwen worden gestalkt door een pyschopatische moordenaar. Naarmate ze de waarheid langzaam leren ontdekken, komen ze er achter dat de moorden persoonlijk zijn en dat de dader iemand is die ze al jaren kennen. Terwijl ze de puzzel ontrafelen, moeten ze proberen in leven te blijven.
Bekijk de afbeelding

Incendiary (2008)


Een vader en zijn zoontje bezoeken samen een voetbalwedstrijd. Het noodlot slaat echter toe: tijdens de wedstrijd ontploft er een bom en beiden zijn op slag dood. De moeder blijft verslagen achter, tenminste zo lijkt het. De vrouw (Michelle Williams) heeft die periode ook nog een affaire met een journalist (Ewan McGregor). Zal zij de periode nu gesterkt doorkomen met een andere minnaar aan haar zijde of maakt dit de tragiek alleen maar groter?
Bekijk de afbeelding

Antena, La (2007)


In een winterse metropool in het jaar xxx heerst de meedogenloos slechte Mr TV. De hele stad is zonder stem en hij is de monopolist van woord en beeld. Men kijkt tv en eet het door Mr TV geproduceerde Tv Food. Mr TV werkt aan een duister plan met een gevaarlijke, hypnotiserende machine, die er via de tv voor moet zorgen dat alle leven voor immer aan hem onderworpen zal zijn. Daartoe kidnapt hij de enige die nog De Stem heeft - een beeldschone zangeres. Een uitvinder is getuige van de ontvoering, en vlucht met zijn familie naar een oude zendmast in de bergen in een poging het naderend onheil af te wenden.
Bekijk de afbeelding

Thick as Thieves (2009)

Regie: Mimi Leder

Een veteraan in de misdaadwereld rekruteert een jonge man om een laatste klus te klaren. Deze klus betekent veel voor de veteraan omdat hij zijn schuld aan de Russische maffia zo kan afbetalen.
Bekijk de afbeelding

Ace Ventura Jr: Pet Detective (2009)


De twaalfjarige Ace (Josh Flitter) woont sinds het vertrek van zijn vader alleen met zijn moeder. Ace houdt zich in zijn vrije tijd bezig met het opsporen van huisdieren van zijn klasgenoten en hier is hij dan ook aardig goed in. Als in de plaatselijke dierentuin een panda wordt gestolen door een dief en zijn moeder de schuld in haar schoenen krijgt gestoken wordt het tijd voor Ace om in actie te komen. Met behulp van zijn vrienden Laura en A-Plus hoopt hij de dief te pakken te krijgen.
Bekijk de afbeelding

The Deal (2008)


Film producent Charlie Berns zit aardig in de problemen en besluit daarom noodgedwongen een film te maken over de Britse staatsman Benjamin Disraeli. Maar hij ziet zichzelf genoodzaakt voor de hoofdrol een bekende acteur uit actiefilms te strikken, anders krijgt hij de financiering niet rond. Als de hoofdrolspeler dan ook nog eens wordt ontvoerd van de set, komt het op een zeer nauwe samenwerking met een collega aan. En of Berns daar zo blij mee is.
Bekijk de afbeelding

The Andromeda Strain (2008)


Een Amerikaanse militaire satelliet crasht in een klein plaatsje en veroorzaakt een dodelijke plaag, slechts overleefd door twee personen. Het leger plaatst het gebied in quarantaine en zendt een team van wetenschappers naar het gebied om een tegengif te vinden voor het Andromeda virus. Ondertussen onderzoekt een journalist deze zaak die door de overheid in de doofpot wordt gestopt.
Bekijk de afbeelding

The Librarian: The Curse of the Judas Chalice (2008)


De wereld loopt gevaar door vampiers. Flynn Carsen is de enige die redding kan brengen. Hij wordt naar New Orleans gestuurd, waar hij met behulp van de mooie Simone, een gekidnapte professor moet zien te redden en de vampieren te lijf moet gaan.
Bekijk de afbeelding

Shuttle (2008)


Jules en Mel zijn net terug van een weekendje vakantie en proberen veilig weer thuis te komen. Maar als ze dan vast komen te zitten op een vliegveld weten ze even geen uitweg meer. Ze krijgen dan hulp van een in eerste opzicht vriendelijke man, die het duo graag meeneemt in zijn auto om hen te helpen. Mel en Jules zijn blij dat de man hen helpt, maar ze weten niet dat dit onschuldige ritje met deze onschuldig ogende man diezelfde nacht nog uitgroeit tot hun allergrootste nachtmerrie.
Bekijk de afbeelding

The Diary of Anne Frank (2008)

Regie:

Juni 1942, Amsterdam is door de nazi's bezet. Anne Frank, een joods meisje, krijgt voor haar dertiende verjaardag een dagboek van haar vader. Ze begint er meteen in te schrijven. Enkele dagen later ontvangt de familie Frank een oproep voor Margot, de zus van Anne, om zich te melden. Ze besluiten onder te duiken. Otto, de vader van de familie heeft een geschikt onderduikadres gevonden: zijn eigen kantoor midden in de binnenstad van Amsterdam.
Bekijk de afbeelding

The Neighbor (2007)


Een zakenman (Modine) kijkt toe hoe zijn leven uiteen begint te vallen, als hij te horen krijgt dat zijn ex-vrouw gaat trouwen met zijn beste vriend. Een vreemde wilsstrijd, met een vastgoedmakelaar, zou misschien wel eens het juiste ding kunnen zijn dat zijn leven terug op het juiste spoor brengt.
Bekijk de afbeelding

"Iron Road" (2008)

Regie: David Wu

Iron Road vertelt het epische, romantische actie-avontuur van Kleine Tijger, een arm Chinees jongetje dat ervan droomt om zijn fortuin te vergaren bij de aanleg van een spoorverbinding door de Rocky Mountains, de plaats waar zijn vader lang geleden op mysterieuze wijze verdween.
Bekijk de afbeelding

Love Live Long (2008)


Een depressieve jonge vrouw, Rachel (Sophie Winkleman) ontmoet in Istanbul toevallig de arrogante Darren (Daniel Lapaine). Darren is in Istanbul omdat hij een Gumball 3000-racer is en die race is zojuist neergestreken in die stad. Rachel besluit na hun ontmoeting Darren achterna te reizen naar Griekenland.



NieuwsFilm

meest populair