Bioscoop releases week 15

Deze week nieuw in de bioscoop Dragonball Evolution en Knowing.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Dragonball Evolution (2009)

Regie: James Wong

Goku (Justin Chatwin) gaat op reis om Master Roshi (Chow Yun-Fat) te vinden en de zeven mystieke Dragon Balls te verzamelen voordat de kwaadaardige Lord Piccolo (James Marsters) dit doet. Op zijn reis komt hij Bulma (Emmy Rossum) tegen die hem helpt met zijn missie. Als ze bij Roshi aankomen, wordt hij niet hartelijk ontvangen maar moet hij tegen Roshi vechten. Roshi ontdenkt al snel dat Goku de kleinzoon is van Son Gohan (Randall Duk Kim) en traint hem daarom om hem voorbereiden op het ultieme gevecht tegen Lord Piccolo.
Bekijk de afbeelding

Eid milad Laila (2008)


Op de ochtend van zijn dochters verjaardag belooft Abu Laila om 'savonds een verjaarstaart mee naar huis te nemen, maar eerst moet hij de dag zelf nog zien door te komen. Hoewel Abu Laila eigenlijk rechter van beroep is, kan hij door allerlei bureaucratische problemen zijn vak niet meer uitoefenen en is daardoor gedwongen om als taxichauffeur de kost te verdienen. Hij moet zeer tegen zijn zin bewapende cliënten in zijn auto toelaten, ervaart een bomaanslag, krijgt met woedende passagiers te maken, maar zijn voornaamste streven is dat mensen zich als waardige burgers dienen te gedragen.
Bekijk de afbeelding

Aruitemo aruitemo (2008)


Een werkloze man is er niet in geslaagd om net als zijn vader dokter te worden en woont nu samen met zijn toekomstige bruid en hun kind. Op de terugweg van zijn broers begrafenis wordt hij geconfronteerd met zijn eigen falen.
Bekijk de afbeelding

Knowing (2009)


Een leraar opent een tijdscapsule, die is gevonden bij de kleuterschool van zijn zoon. De capsule bevat voorspellingen, waarvan er sommige al uitgekomen zijn en sommige op het punt staan te gebeuren. Hij vermoedt dat zijn familie een rol speelt in de gebeurtenissen die gaan plaatsvinden.
Bekijk de afbeelding

Buddenbrooks (2008)


Een koopmansfamilie uit Lübeck heeft veel succes behaald in het verleden. Met het verstrijken van de tijd en het veranderen van de samenleving lijken verdrongen persoonlijke verlangens de dynastie echter ten val te brengen.



NieuwsFilm

meest populair