Video

The Girlfriend Experience trailer

Steven Soderbergh komt met een film over een prostituee die gemiddeld $2000 per uur verdiend.

door Bram de Groot op 17.04.2009 om 13:54 in Video
In The Girlfriend Experience nemen we een kijkje in de keuken bij de Manhattanse call girl Chelsea. Het heeft het goed voor elkaar, want ze verdient $2.000 per uur en haar vriend staat helemaal achter haar ''levensstijl''. Naast dat ze wordt betaald voor de seks, speelt ze met de regelmaat de rol van een perfecte vriendin, gedurende de periode van een dag. Maar ze weet nooit wie ze ontmoet en wat de uiteindelijke plannen zijn van deze persoon.

De regisseur is Steven Soderbergh (o.a. van de Ocean's trilogie) en de hoofdrollen zijn weggelegd voor porno-actrice Sasha Grey en nieuwkomers Christopher Santosen Peter Zizzo. De film is de laatste Sundance Film Festival in première gegaan. Vanaf mei is de film ook in een beperkt aantal bioscopen in de VS te zien. Of er ook een Nederlandse release komt, is niet bekend. De trailer:


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

oogsnoepje

Avatar

Oeh, toen ik op Google Images even zocht naar hoe deze dame er normaal uitziet was ik even vergeten dat ik m'n Safe Search uit had staan :~

Spijker

Avatar

oogsnoepje "Oeh, toen ik op Google Images even zocht naar hoe deze dame er normaal uitziet was ik even vergeten dat ik m'n Safe Search uit had staan :~"


Waarom stond die uit dan:P

NieuwsFilm

meest populair