Meer details over Michael Bay's 'tussendoortje'

Hij wil een nieuwsartikel gaan verfilmen.

Onlangs werd bekend gemaakt, dat Michael Bay het derde deel van Transformers een jaartje voor zich uit schuift, zodat hij aan een kleinschaliger project kan gaan werken. Er is nu meer bekend over dit mysterieuze project.

Bay wil al zo'n tien jaar een verfilming maken van een artikel uit de Miami News, genaamd Pain & Gain. Het waar gebeurde verhaal, dat beschreven wordt als 'een mix tussen Fargo en Pulp Fiction' of 'Point Break met body builders', gaat over een groep lompe gasten die misbruik maken van steroïden. Ze komen terecht in het criminele circuit en krijgen te maken met afpersing en ontvoering.

Het zal gaan om een gitzwarte komedie en de film richt zich vooral op karakterontwikkeling. Afgezien van één auto-ongeluk, zullen er geen actie-scènes in zitten. De film is gestald bij Paramount met de schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely (van de Narnia films en de toekomstige Captain America film). Er is nog geen titel bepaald voor de film, wat in zou kunnen houden dat Bay een andere kant op wil met het verhaal.

Het 8 pagina lange artikel is hier te lezen.



NieuwsFilm

meest populair