Algemeen

Angelina Jolie is Dr. Kay Scarpetta

Jolie speelt de hoofdrol in de verfilming van een boekenreeks over een medisch deskundige die op eigen houtje moordzaken oplost.

door Jeffrey op 22.04.2009 om 17:10 in Algemeen
Nadat eerder bekend werd dat 20th Century Fox de filmrechten heeft verworven van Patricia Cornwells succesvolle Kay Scarpetta-boekenreeks, meldt de studio nu dat er al een hoofdrolspeelster is gevonden voor het project: Angelina Jolie.

De zestiendelige boekenreeks verhaalt over een medisch deskundige die op eigen houtje moordzaken oplost. Dat doet ze niet alleen door forensisch onderzoek te verrichten, maar ook door verdachten te ondervragen en de plaats delict te onderzoeken.

Net als met de Jason Bourne-films is het niet de bedoeling om een specifiek boek te verfilmen. Het wordt eerder een vrije adaptie met de intentie een film te bekomen in de geest van The Silence of the Lambs en Se7en. Fox hoopt alvast op een nieuwe succesvolle franchise.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik vroeg me al af wanneer die eindelijk eens verfilmd werden. En Jolie is natuurlijk altijd een fijne keuze. Kom maar op met dat scalpel. :D

NieuwsFilm

meest populair