Bioscoop releases week 17

Deze week nieuw in de bioscoop o.a Mammoth en Ricky.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Beverly Hills Chihuahua (2008)


De film draait om Chloe, een rijke chihuahua uit Beverly Hills, die op een dag verdwaalt en belandt in Mexico. Ze zoekt nu hulp bij anderen om zo snel mogelijk terug naar huis te keren.
Bekijk de afbeelding

Salt of This Sea (2008)


Soraya, dochter van Palestijnse vluchtelingen en geboren en opgegroeid in Brooklyn, New York in een arbeidersgemeenschap, ontdekt dat haar grootvaders spaargeld geblokkeerd werd op een bankrekening in Jaffa toen hij verbannen werd in 1948. Openhartig, koppig en vastbesloten om terug te winnen wat van haar is, vervult ze haar levenslange droom om terug te keren naar Palestina. Langzaamaan wordt ze verscheurd door de realiteit rondom haar en wordt ze gedwongen haar woede onder ogen te zien. Ze ontmoet Emad, een jonge Palestijn die voor altijd uit Palestina wil vertrekken. Ze zijn de beperkingen die hun leven dicteren beu. Ze weten dat ze, om vrij te zijn, de dingen in eigen handen zullen moeten nemen, ook al is het illegaal.
Bekijk de afbeelding

17 Again (2009)


Het leven van Mike O'Donnell is toch niet zo gelopen zoals hij gehoopt had. Wat als hij het allemaal nog een keer over kon doen? Hij wenst dat hij terug naar de middelbare school kan gaan om het te veranderen. Dan wordt hij op een dag wakker, is weer zeventien en krijgt hij de kans om zijn leven te herschrijven.
Bekijk de afbeelding

Delta (2008)


Een jonge man keert terug naar het ruige, geïsoleerde landschap van de Delta, waar hij al sinds zijn vroege jeugd niet meer is geweest. Hij maakt er kennis met zijn zus, waar hij het bestaan tot dan niet van wist. Samen bouwen ze een huis midden in een rivier, ver weg van het dorp. Een levenswijze die door de dorpsbewoners niet op prijs gesteld wordt.
Bekijk de afbeelding

Donkey Punch (2008)


Thriller waarin de vakantie van een groepje Engelse meiden verandert in een nachtmerrie als een van hen op een luxe jacht doodgaat door een drug.
Bekijk de afbeelding

Ricky (2009)


Twee doodnormale mensen worden verliefd op elkaar, starten een relatie en krijgen een baby. De pasgeboren Ricky blijkt over bovennatuurlijk gaven te beschikken.
Bekijk de afbeelding

Mammoth (2009)


Mammoth draait om het leven van het succesvolle New Yorkse stel Tom en Ellen, hun acht jaar oude dochter Jackie en hun Filippijnse oppas Gloria. Leo is oprichter van een succesvol internetbedrijf en leeft in de snelle wereld van geld, roem en belangrijke beslissingen. Ellen werkt op de Spoedeisende Afdeling van een ziekenhuis als chirurge en heeft het redden van levens tot haar persoonlijke doel gesteld. De dochter brengt haar tijd merendeels door met de oppas. En die situatie zint Ellen niet meer. Wanneer Tom voor zijn werk op reis is, beseft hij dat hij zijn leven wil veranderen. Deze beslissing heeft vergaande gevolgen voor de toekomst van hen allen.
Bekijk de afbeelding

Der Mondbär: Das große Kinoabenteuer (2008)


Grote opwinding in het bos. De maan is verdwenen uit de lucht! De dieren uit het bos gaan op zoek in de duisternis. Uit het huisje van de maanbeer straalt een fel licht. En wat blijkt... de maan is daar op bezoek! Als de maan dan ook nog in slaap valt, zijn de rapen gaar. Hoe krijgen de dieren uit het bos de maan, die niet wakker is te krijgen, weer terug aan de sterrenhemel?



NieuwsFilm

meest populair