Bioscoop releases week 19

Deze week o.a cowboys en aliens in de bioscoop.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Appaloosa (2008)

Regie: Ed Harris

De meedogenloze en machtige rancher Randall Bragg heeft er in toegestemd, dat zijn bende outlaws flink huishouden in het mijnwerkersstadje Appaloosa. Wanneer daarbij ook nog marshal Jack Bell in koelen bloede wordt vermoord, huren de stadsbewoners Virgil Cole and Everett Hitch in om hen tegen Bragg en zijn bende outlaws te beschermen. Complex wordt het voor Cole en Hitch, wanneer de weduwe Allison French in Appaloosa arriveert.
Bekijk de afbeelding

Star Trek (2009)


De Romulans reizen terug in de tijd om in hun voordeel het verleden te veranderen. Ze proberen Kirk uit de tijdlijn te wissen voordat hij werd geboren. Zo komt Spock in een positie om Kirk te redden en de tijdlijn te herstellen. Ook zal hij ervoor moeten zorgen dat de gebeurtenissen niet afwijken van de originele tijdlijn om zo de toekomst niet te veranderen.
Bekijk de afbeelding

Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)


Chun-Li (Kristin Kreuk) is een mooie Chinese agente die dankzij haar snelle benen haar tegenstanders in elke missie weet uit te schakelen. Als ze een missie krijgt om de meester-moordenaar Gen te vinden begint ze een lange reis naar gerechtigheid. Voordat ze ooit bij Gen uitkomt ondervindt ze vele struikelblokken die het haar in deze missie erg moeilijk weten te maken.
Bekijk de afbeelding

Tulpan (2008)


Nadat hij klaar is met zijn dienst in de marine, reist Asa terug naar de Kazachse steppe, waar zijn zus en haar man, die herder is, als nomaden leven. Om zijn nieuwe leven te beginnen, moet Asa eerst trouwen voordat hij zelf een herder kan worden. Zijn enige hoop op een huwelijk is Tulpan, de dochter van een andere herdersfamilie. De arme Asa is teleurgesteld als hij hoort dat Tulpan hem niet leuk vindt, omdat zij vindt dat zijn oren te groot zijn. Maar Asa geeft niet op en hij blijft dromen van een leven, dat misschien niet mogelijk is op de steppe.
Bekijk de afbeelding

Papà di Giovanna, Il (2008)

Regie: Pupi Avati

Bologna, 1938. Michele Casali heeft een serieus probleem. Zijn enige dochter, Giovanna, heeft haar beste vriendin vermoord in een vlaag van jaloezie. Ze is nog adolescente dus wordt niet toerekeningsvatbaar verklaard en naar een psychiatrische instelling gestuurd. Gedurende die periode die ze in bijna volledige afzondering doorbrengt, is haar vader de enige die voor haar zorgt. Veel later, tijdens de winter van 1953 wanneer Bologna zich herstelt van de gruwel van de oorlog, gaat het veel beter met Giovanna en is zij nog steeds in gezelschap van haar bezorgde vader.
Bekijk de afbeelding

Laatste dagen van Emma Blank, De (2009)


Aan de rand van de duinen staat een eenvoudig landhuis. Emma Blank, de vrouw des huizes is ziek en wacht op haar dood. Dat doet haar personeel, dat meer blijkt te zijn dan alleen personeel, ook. Het verzorgen en bedienen van de immer ontevreden Emma valt hen zwaar. Hoe lang houden zij dit nog vol? De laatste dagen van Emma Blank blijft je tot in de laatste minuut ontroeren, verbazen en verrassen.
Bekijk de afbeelding

Gegenüber (2007)

Regie: Jan Bonny

Georg, een politieagent, wordt door zijn collega's gewaardeerd om zijn kalmte en zelfbeheersing. Zijn partner Michael benijdt hem ook om zijn ogenschijnlijk geslaagde huwelijk met Anne, een aantrekkelijke onderwijzeres. Als voor Georg een promotie wenkt, begint de façade van het harmonieuze familieleven geleidelijk af te brokkelen. De sporen van huiselijk geweld kunnen niet langer onder de mat worden geveegd. En in tegenstelling tot wat vaker het geval is bij partnergeweld, moet hier de man het onderspit delven.
Bekijk de afbeelding

SM-rechter (2009)


Wanneer Koens huwelijk met Magda uiteen dreigt te vallen, beslist hij om zijn eigen fatsoensgrenzen tot het uiterste te testen. Samen ontdekken ze haar verborgen verlangens. Nooit had Koen gedacht dat SM tot een gelukkig huwelijk zou kunnen leiden. Maar wanneer gaandeweg Magda verder gaat, en extremere vormen van genotsbeleving opzoekt, raakt het koppel verstrikt in een web van pooiers, klikkende rijkswachters en afgunstige collega's.



NieuwsFilm

meest populair