Algemeen

Van Damme & Vinnie Jones vormen een team

In Weapon van Highlander-regisseur Russell Mulcahy probeert het duo de leider van een drugskartel uit te schakelen.

door Jeffrey op 13.05.2009 om 13:33 in Algemeen
Jean-Claude Van Damme (JCVD) en Vinnie Jones (Snatch.) zullen samen een team vormen in Weapon, de nieuwe film van Highlander-regisseur Russell Mulcahy. Dat meldt het Amerikaanse vakblad Variety.

Van Damme en Jones zullen respectievelijk Derek Chase en Jack Conway vertolken, de twee meest getalenteerde huurmoordenaars ter wereld. Samen proberen ze de leider uit te schakelen van een drugskartel dat de steun geniet van de Drug Enforcement Administration (DEA), de Amerikaanse overheidsorganisatie die drugssmokkel en -gebruik juist aan banden moet leggen.

Weapon wordt de eerste film van Flagship Films, een nieuw productiehuis dat gerund wordt door producenten Alison Semenza (Half Past Dead) en Todd Moyer (Timecop).

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lykathea

Avatar

Altijd leuk hoe er een competitievorm bestaat van huurmoordenaars.

Maar goed, opzich wel een aardig plan, Vinnie Jones zal waarschijnlijk 't aggresieve typetje spelen en Van Damme met z'n oude kop het rustige type. We zullen zien.

ateerling

Avatar

Voor van damme toch best een fatsoenlijke regisseur om mee te werken. Ben benieuwd.

DrPeper

Avatar

Vinny Jones Smiley face! Wat een saaie acteur is dat met zn rot accent

Decepticon

Avatar

Van Damme ziet in hoe dom hij is geweest om het bod van Stallone af te slaan. En komt alsnog met een huurmoordenaarfilm. LoL

Volgens mij wordt dit niks.

NieuwsFilm

meest populair