Bioscoop releases week 20

Kan het langverwachte vervolg op The Da Vinci Code zichzelf waar maken?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Eden Lake (2008)


Lerares Jenny en haar vriend Steve gaan er een weekendje tussenuit naar het idyllische Eden Lake. Hun rust wordt echter al snel verstoord door een groepje vervelende tieners. Kleine pesterijtjes monden al gauw uit in levensgevaarlijke situaties voor het stel.
Bekijk de afbeelding

Coraline (2009)


Coraline (Dakota Fanning) is een jong verveeld meisje. Totdat zij ontdekt dat er in haar huis een muur is die leidt naar een andere wereld. Omdat ze daar onder meer te maken krijgt met een andere moeder en een andere vader staat haar wereld op z'n kop.
Bekijk de afbeelding

Angels & Demons (2009)

Regie: Ron Howard

Robert Langdon moet de moord op een wetenschapper oplossen en komt hierbij tot de ontdekking dat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, een bom onder het Vaticaan heeft gelegd, net tijdens een conclaaf. Ook zijn de vier kardinalen waarvan men verwacht dat ze de grootste kans hebben om tot paus verkozen te worden, de zogenaamde preferiti, gegijzeld. Elk uur zal er een sterven, met behulp van één van de vier elementen. Samen met de dochter van de vermoorde wetenschapper, Vittoria Vetra, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken.
Bekijk de afbeelding

Nothing Is Private (2007)

Regie: Alan Ball

Wanneer de vriend van haar moeder een ongezonde interesse in haar begint te vertonen wordt Jasira, een dertienjarig Amerikaans-Arabisch meisje, door haar moeder naar Texas gestuurd om bij haar Libanese vader te gaan wonen. Haar strenge vader is echter niet in staat zijn puberdochter de aandacht en liefde te geven die ze nodig heeft, noch kan hij omgaan met Jasira's tegenstrijdige gevoelens over haar snel veranderende lichaam. Amerika staat op het punt Koeweit binnen te vallen, en Jasira raakt op school steeds meer geïsoleerd als haar klasgenoten haar beginnen uit te schelden voor 'Theedoek!'. Haar eenzaamheid en haar groeiende frustratie over de tegenstrijdige regels van haar ouders drijven haar tot rebels gedrag. Daarnaast worstelt ze met haar ontluikende seksualiteit.
Bekijk de afbeelding

Nunta muta (2008)


Roemenie, 1953. In een klein dorp staat een jong koppel op het punt te trouwen. De gasten arriveren, het banket is klaar en alles is voorbereid voor de ceremonie tot plots, geheel onverwachts, het Russisch leger aankomt. Stalin is dood, de nationale rouw is afgekondigd en de trouwers hebben één uur om alles op te breken. Tegen ieders verwachting in beslissen ze echter om toch feest te vieren, maar dan in alle stilte.
Bekijk de afbeelding

Sunshine Cleaning (2008)


Een alleenstaande moeder zit financieel aan de grond en heeft geld nodig om haar zoontje naar een goede school te brengen. Samen met haar onbetrouwbare zus begint ze een bedrijf: ze gaan zich specialiseren in chemische reiniging en het schoonmaken van misdaadlocaties.
Bekijk de afbeelding

Linha de Passe (2008)


São Paulo, 20 miljoen inwoners, 200 kilometer verkeer, 300.000 boodschappers op een motor. In het hart van één van de zwaarste en meest chaotische steden in de wereld, proberen vier broers zichzelf te ontplooien. Met Brazilië in noodtoestand als achtergrond, zijn ze alle vier op zoek naar een oplossing van hun problemen.
Bekijk de afbeelding

The Burning Plain (2008)


Drama met Basinger en Theron over een moeder en een dochter die die na de moeilijke jeugd van de dochter een band proberen te vormen.
Bekijk de afbeelding

Lenteveld (2009)


Vijf vrienden zijn onderweg naar een muziekfestival, maar stranden in het dorp Lenteveld. Ze komen terecht in een bos, waar een gewelddadige en perverse familie woont. De confrontatie leidt tot een gevecht op leven en dood.



NieuwsFilm

meest populair