William Shatner en Khan mogelijk terug voor Star Trek sequel

Maar was Kirk niet dood? JJ Abrams heeft de oplossing: tijdlijnen!

MTV heeft JJ Abrams uitgehoord over een onvermijdelijk vervolg op Star Trek. Alles is natuurlijk nog speculatie, want schrijvers Roberto Orci en Alex Kurtzman hebben nog helemaal niets op papier staan. Wel zegt Abrams dat de alternatieve tijdlijn hen een hoop vrijheid biedt.

Deze tijdlijn kan er voor zorgen dat Kirk (William Shatner) weer zijn opwachting zal maken in de sequel. Abrams: "Het doel van een nieuwe tijdlijn is dat we geen last hebben van een heleboel beperkingen. Één van die beperkingen is Kirk's overlijden."

Wat Khan betreft, geloven veel mensen dat Kirk hem niet heeft achtergelaten op Ceti Alpha V. De tijdlijnen kunnen hierbij helpen. Volgens Abrams zou Khan in dat geval terug kunnen keren als de vijand in de sequel. "Kirk en Khan zullen misschien niet zijn wie ze eerst waren, maar ik vind niet dat personages altijd maar hetzelfde moeten zijn. Sommige personages kruizen elkaars wegen en sommigen komen samen. Ook Khan loopt nog ergens rond, ook al is het met een andere reden dan vroeger."



NieuwsFilm

meest populair