Een nieuwe site om filmlijstjes bij te houden

Ik denk dat ik meer films van de IMDB top 250 heb gezien dan jij, kijk maar.


Gebruik jij nog steeds een tekstbestand op je eigen pc om bij te houden welke films van de IMDB top 250 je gezien hebt? Dat kan vanaf nu gemakkelijker en vooral ook veel leuker met de site www.icheckmovies.com. Daar kan je online alle films van de lijst afvinken en daarna je score ook delen met al je vrienden.

Heb je geen vrienden? Geen nood want er zijn nog tonnen aan andere coole features zoals het krijgen van virtuele awards voor het aantal films dat je afgevinkt hebt. Of het markeren van films waarvan je denkt dat ze ook de moeite waard zijn om te kijken.

Dus registreer jezelf en begin met het afvinken van de top 250, of als je IMDB gebruikte kan je door de link bovenaan je geschiedenis in het veld op deze pagina te kopiëren direct al je stemmen importeren (zorg er wel voor dat de optie 'public' aan staat). Het handige van icheckmovies is dat je daarna ook meteen weet hoeveel films je van de verschillende genrelijsten hebt gezien.

Hieronder zie je mijn score, is die van jou veel hoger? Laat maar zien dan! Kies hier de kleine of grote signature, en kopieer de UBB code in je reactie.



NieuwsFilm

meest populair