Bioscoop Top-10

De Trekkies moeten het na 1 week alweer afleggen tegen de Angels & Demons.

Welke films scoren er momenteel hoog aan de Nederlandse boxoffice. Als je wilt weten hoe/wat/waar/wanneer gebruik dan onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Angels & Demons (2009)

Regie: Ron Howard

Robert Langdon moet de moord op een wetenschapper oplossen en komt hierbij tot de ontdekking dat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, een bom onder het Vaticaan heeft gelegd, net tijdens een conclaaf. Ook zijn de vier kardinalen waarvan men verwacht dat ze de grootste kans hebben om tot paus verkozen te worden, de zogenaamde preferiti, gegijzeld. Elk uur zal er een sterven, met behulp van één van de vier elementen. Samen met de dochter van de vermoorde wetenschapper, Vittoria Vetra, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken.
Bekijk de afbeelding

Star Trek (2009)


De Romulans reizen terug in de tijd om in hun voordeel het verleden te veranderen. Ze proberen Kirk uit de tijdlijn te wissen voordat hij werd geboren. Zo komt Spock in een positie om Kirk te redden en de tijdlijn te herstellen. Ook zal hij ervoor moeten zorgen dat de gebeurtenissen niet afwijken van de originele tijdlijn om zo de toekomst niet te veranderen.
Bekijk de afbeelding

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Regie: Gavin Hood

Film over het verleden van de X-man Wolverine, waarin hij verschillende personages uit de comics tegenkomt, opgeleid wordt als supersoldaat in het weapon X programma en een confrontatie heeft met Victor Creed alias Sabretooth.
Bekijk de afbeelding

17 Again (2009)


Het leven van Mike O'Donnell is toch niet zo gelopen zoals hij gehoopt had. Wat als hij het allemaal nog een keer over kon doen? Hij wenst dat hij terug naar de middelbare school kan gaan om het te veranderen. Dan wordt hij op een dag wakker, is weer zeventien en krijgt hij de kans om zijn leven te herschrijven.
Bekijk de afbeelding

He's Just Not That Into You (2009)

Regie: Ken Kwapis

De film volgt een groep vrouwen die een relatie met hun man als perfect beschouwen. Ondertussen komen de vrouwen langzaam tot elkaar en komen ze erachter dat hun mannen misschien toch niet zoveel van ze houden als ze dachten.
Bekijk de afbeelding

Coraline (2009)


Coraline (Dakota Fanning) is een jong verveeld meisje. Totdat zij ontdekt dat er in haar huis een muur is die leidt naar een andere wereld. Omdat ze daar onder meer te maken krijgt met een andere moeder en een andere vader staat haar wereld op z'n kop.
Bekijk de afbeelding

The Reader (2008)


De uit Berlijn afkomstige Michael Berg is een 15-jarige tiener. Wanneer hij onderweg naar school ziek wordt, wordt hij verzorgd door de veel oudere Hanna Schmitz. Hoewel ze dit niet verwachtten, vallen ze als een blok voor elkaar en beginnen een hartstochtelijke liefdesaffaire. Op een dag verdwijnt ze uit zijn leven. Na een lange zoektocht, geeft Michael de hoop op en besluit verder te gaan met zijn leven. Acht jaren gaan voorbij. Michael studeert rechten aan een prestigieuze universiteit in een periode dat er veel processen tegen nazi's rondgaan. Hij komt bij toeval opnieuw zijn voormalige geliefde tegen, maar ditmaal onder andere omstandigheden. Hanna wordt aangeklaagd voor gruwelijke misdaden die gepleegd zijn in een concentratiekamp. Michael ontdekt dat ze een opzichter in zo'n kamp was en zich had aangemeld als lid van de Schutzstaffel. Naarmate het proces in zich ontwikkelt, ontdekt hij een geheim dat het leven van beiden zal veranderen.
Bekijk de afbeelding

Knowing (2009)


Een leraar opent een tijdscapsule, die is gevonden bij de kleuterschool van zijn zoon. De capsule bevat voorspellingen, waarvan er sommige al uitgekomen zijn en sommige op het punt staan te gebeuren. Hij vermoedt dat zijn familie een rol speelt in de gebeurtenissen die gaan plaatsvinden.
Bekijk de afbeelding

Monsters vs. Aliens (2009)


Wanneer Susan Murphy uit Californië geraakt wordt door een meteoor groeit ze vijftien meter en wordt ze meteen bestempeld als 'monster', genaamd Ginormica. Het leger neemt haar gevangen in een geheim kamp en hier blijken door de jaren heen meer monsters vastgehouden te worden. Ginormica maakt kennis met de briljante dokter Cockroach, halfaap-halfvis The Missing Link, de glibberige en onverwoestbare B.O.B., en een gigantische rups die Insectosaurus wordt genoemd. Er komt echter een onverwacht einde aan hun gevangenschap. Want wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse robots, is alle hoop van de mensheid gevestigd op de monsters om de wereld te beschermen.
Bekijk de afbeelding

Sunshine Cleaning (2008)


Een alleenstaande moeder zit financieel aan de grond en heeft geld nodig om haar zoontje naar een goede school te brengen. Samen met haar onbetrouwbare zus begint ze een bedrijf: ze gaan zich specialiseren in chemische reiniging en het schoonmaken van misdaadlocaties.



NieuwsFilm

meest populair