Wentworth Miller in Bioshock film?

De Prison Break ster heeft er wel oren naar...

Er bestaat een kans dat Prison Break's Wentworth Miller in de aanstaande Bioshock film gaat spelen. Het project, dat geregisseerd wordt door Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean reeks), staat op het moment stil vanwege het huizenhoge budget.

Miller zei onlangs op zijn twitter account: "Prison Break is dan misschien bijna voorbij, maar ik heb nog het één en ander te doen. Één hint: Bioshock." Dit zou kunnen betekenen dat hij nu de tijd heeft om het computerspel Bioshock te gaan spelen. Het zou ook zo kunnen zijn dat hij zijn stem verleent aan Bioshock 2, het vervolg op het succesvolle eerste deel. Maar het is dus ook goed mogelijk dat hij het heeft over de hoofdrol in de film.

Sinds de release van het spel wil Hollywood er al een film van maken. Bioshock werd immens goed ontvangen en kwam terecht op de 13e plaats in de Game Rankings.

Het verhaal speelt zich af in een alternatief 1960. Het gaat over Jack, die een vliegtuigongeluk heeft overleefd. Hij moet de onderwaterliggende stad Rapture onderzoeken. Hierbij moet hij zich weren tegen de aanvallen van de populatie, die bestaat uit gemuteerde wezens en mechanische drones. Dan komt Jack er achter dat zijn wil toch niet zo vrij is als hij altijd had gedacht. Het script werd geschreven door John Logan (The Aviator).



NieuwsFilm

meest populair