Bioscoop releases week 22

Zeker geen onaardige spoeling deze week met Duplicity en I Love You, Man.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Rocco e i suoi fratelli (1960)


De noord-zuid tegenstelling in het kader van een verhaal over de hopeloze verpaupering van een familie immigranten uit Zuid-Italië in de grijze arbeiderswijken van het geïndustrialiseerde Milaan.
Bekijk de afbeelding

Duplicity (2009)


Claire Stenwick en Ray Koval zijn twee geliefden die beide werken als bedrijfsspionnen in het zakenleven aan Wall Street. Wanneer ze door hun respectievelijke bazen bedrogen worden en de kans krijgen een waardevol product te stelen besluiten ze samen te werken.
Bekijk de afbeelding

The Brothers Bloom (2008)


De gebroeders Bloom behoren tot de wereldtop als het gaat om de kunst van het oplichten. Samen met hun vrouwelijke partner bezwendelen ze al jaren menig rijk persoon, maar de jongste van de broers heeft er genoeg van en besluit dit leven op te geven. Hij wordt echter overgehaald tot een laatste klus, het oplichten van een excentrieke miljonair, maar hierdoor krijgt hij problemen met zijn geliefde.
Bekijk de afbeelding

I Love You, Man (2009)


Peter Klaven is een succesvolle makelaar die trouwplannen maakt met zijn droomvrouw Zoey. Tot zijn schrik komt hij er achter dat hij eigenlijk geen goede vriend heeft die hij als getuige kan vragen. Peter gaat onmiddellijk aan de slag om dit recht te zetten. Hij stort zich in een aantal bizarre en potsierlijke "man-dates", tot hij Sydney Fife ontmoet, een charmante, eigenzinnige vent met wie hij meteen al goed kan opschieten. Maar hoe hechter hun band wordt, hoe slechter Peters relatie met Zoey wordt en hij moet steeds vaker kiezen tussen thuis bij zijn verloofde blijven of lekker gaan stappen en bier drinken met zijn nieuwe beste vriend. Uiteindelijk moet hij noodgedwongen kiezen tussen zijn verloofde en zijn maatje.
Bekijk de afbeelding

Departures (2008)


Daigo Kobayashi is een jonge getrouwde cellist, die net uit een orkest is gezet. Omdat hij op straat staat zonder baan of hoop of een carriere, besluit hij met zijn vrouw te verhuizen naar zijn geboorteplaats. Hier wordt hij een nokanshi, een begrafenisondernemer die de lijken wast en aankleedt en hen in hun kist naar de volgende wereld brengt. Zijn vrouw en andere kennissen minachten, maar door de dagelijkse confrontatie met dood, begint Daigo eindelijk in te zien waar het in het leven om draait.
Bekijk de afbeelding

Coco avant Chanel (2009)


Biografie over het leven van het Franse mode-icoon Coco Chanel. De frêle Gabrielle Chanel, zoals ze eigenlijk heette, groeide op in een weeshuis en leidde een ongrijpbaar leven met vele identiteiten. Het talent dat al jarenlang in haar zat kwam tot volle wasdom wanneer ze als tiener verhuisde naar Parijs.



NieuwsFilm

meest populair