DVD releases week 23

Met o.a Jason Statham koelbloedige huurling in Transporter 3.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Mogari no mori (2007)


De hoofdpersonen van The Mourning Forest zijn beide door het verlies van een naaste getekend: de verwarde grijsaard Shigeki is weduwnaar en zijn jonge begeleidster Machiko verloor haar kind en is gescheiden. Tijdens een uitje stranden de twee met autopech in een sprookjesachtig, smaragdgroen bos. Twee dagen lang dolen ze door het bos, een tocht die voor hen beiden een rouwproces kan helpen afsluiten.
Bekijk de afbeelding

Transporter 3 (2008)


Transporter 3 is het derde deel in de serie over de koelbloedige huurling Frank Martin (Jason Statham). Ditmaal moet hij uitkomst bieden als de dochter van een Oekraïense politicus wordt ontvoerd.
Bekijk de afbeelding

Hotel for Dogs (2009)


Wanneer twee weeskinderen negen zwerfhonden vinden, besluiten ze hen op willen vangen. Tijdens een zoektocht naar een geschikt opvanghuis stuiten ze op een verlaten hotel. Het blijkt voor de kids een hele onderneming te zijn om voor de honden te zorgen. Gelukkig krijgen ze hulp van een sociaal werker.
Bekijk de afbeelding

The Tattooist (2007)


Tatoeage specialist Jake Sawyer reist de hele wereld af, op zoek naar nieuwe ontwerpen en thema's. In Singapore krijgt Jake dan de traditionele Samoan tatoeage, waar volgens de legende een kwaadaardige geest in schuilt, te zien. Maar al snel blijkt dat als Jake met deze tatoeage begint te experimenteren, hij dit beter niet had kunnen doen. En voor Jake er erg in heeft, is zijn ziel in groot gevaar, evenals het leven van zijn nieuwe liefde Sina.
Bekijk de afbeelding

Doubt (2008)


1964, een rooms-katholieke school in de Bronx. Zuster Aloysius (Meryl Streep) komt voor een moeilijke keuze te staan. Er komt bewijs aan het licht tegen haar collega priester Flynn (Philip Seymour Hoffman), die ervan verdacht wordt een leerling misbruikt te hebben. Moet zij als directrice haar vermoedens uitspreken en daarmee Flynn ten gronde richten of is het beter om te zwijgen?
Bekijk de afbeelding

New in Town (2009)


Lucy Hill (Renée Zellweger), geniet in Miami van een luxe levensstijl en een goede baan. Hier komt verandering in, wanneer ze voor haar werk naar het vrieskoude Minnesota wordt gestuurd, om daar een opdracht uit te voeren. Na een stroef en koud welkom lijkt ze een beetje ingeburgerd te zijn, totdat haar opdracht een andere wending krijgt.
Bekijk de afbeelding

Kikkerdril (2009)


Kikkerdril gaat over de zesjarige Max die denkt dat zijn broer, die zijn amandelen heeft moeten laten knippen in het ziekenhuis, nooit meer kan praten en dat alleen kikkerdril hem kan genezen. Dus moet en zal Max het vinden! Na het ziekenhuisbezoek bij zijn broer ontmoet hij het meisje Jesse, waarmee hij een spannende tocht maakt langs weilanden, boerderijen, langs slootjes en door het bos. Zal Max onderweg kikkerdril vinden om zijn broer te genezen?
Bekijk de afbeelding

Stella's oorlog (2009)


Stella is gelukkig met haar gezinnetje. Ze is getrouwd met Jur, de beste vriend van haar broer Twan, en samen hebben ze net een baby. Maar als Jur en Twan voor een vredesmissie naar Afghanistan vertrekken, verandert Stella's leven langzaam in een hel. Twan sneuvelt door een bermbom en als Jur uit Afghanistan terugkeert, is hij agressief en afstandelijk. Stella krijgt geen contact meer met hem. Dan ontdekt ze dat hij een gruwelijk geheim verbergt.
Bekijk de afbeelding

Meduzot (2007)


De verlegen Batya is vervreemd van haar moeder en wordt verlaten door haar vriendje. Ze maakt kennis met een jong meisje dat uit de zee opduikt. Keren en Michael moeten hun huwelijksreis afgelasten omdat Keren haar enkel heeft gebroken.
Bekijk de afbeelding

Klass (2007)

Regie: Ilmar Raag

De introverte Joosep is een gemakkelijke prooi voor de grove grappen van zijn klasgenoten, die zich ergeren aan zijn zwijgzaamheid. Zonder het zelf echt te willen, kiest Kaspar partij voor hem, maar dat heeft een averechts effect, want telkens als dat gebeurt, keert de klas zich ook tegen hem. Anders, de leider van de bende, treedt steeds harder en mensonwaardiger op tegen de twee jongens. Na een bijzonder weerzinwekkend incident vinden Kaspar en Joosep dat het tijd is om te reageren. De dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn.
Bekijk de afbeelding

The Grudge 3 (2009)


Een jonge Japanse vrouw zoekt het appartement op, waar de gebeurtenissen uit het tweede deel plaats vonden. Hier ontmoet ze een familie, die opgejaagd wordt door Kayako. Samen besluiten ze de vloek voor eens en altijd te stoppen.
Bekijk de afbeelding

The Way of War (2008)


The Way of War gaat over een soldaat die achter een samenzwering komt die voor een nieuwe oorlog kan zorgen. Na de ontdekking hiervan, besluit hij daartegen te vechten.
Bekijk de afbeelding

Shinkuronishiti (2004)


Asuka komt naar Tokio om aan haar carrière als model te werken. Op zoek naar woonruimte helpt een vriendin haar contact te leggen met Kasumi bij wie ze intrekt. Op een nacht ziet ze aan de overkant van het appartement een bizarre moord gebeuren. Er volgen meer moorden in haar omgeving en steeds vindt de politie zwarte lipafdrukken op de lijken.
Bekijk de afbeelding

Riparo - Anis tra di noi (2007)


Deze film over een driehoeksverhouding biedt tevens een genuanceerde blik op het Italiaanse immigratievraagstuk. Op de terugweg van vakantie ontdekt een jong, lesbisch koppel dat een Marokkaanse jongen zich in hun auto heeft verstopt. De vrouwen besluiten hem mee te nemen. Eenmaal thuis loopt de situatie al snel uit de hand.
Bekijk de afbeelding

Room (2005)

Regie: Kyle Henry

Julia is een op het oog normale vrouw. Zij is echter verzonken in haar dromen en komt dieper en dieper in de problemen. Ze heeft veel te veel te doen, ze moet telefoonboeken leveren, ervoor zorgen dat de rekeningen betaald worden, ze moet familie rondrijden en daarbij is ze ook nog aan het worstelen om haar dochters te onderhouden. Hoe lost zij dit alles in haar eentje op?



NieuwsFilm

meest populair