Bioscoop releases week 23

The Terminator Vs. de SM-rechter.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Easy Virtue (2008)


John Whittaker (Ben Barnes), een jonge Engelsman, valt voor de Amerikaanse Larita (Jessica Biel) en besluit met haar te trouwen. Maar wanneer hij haar meeneemt naar zijn ouderlijk huis om zijn ouders te ontmoeten, treffen ze daar geen warme ontvangst aan. In plaats daarvan blijkt zijn moeder (Kristin Scott Thomas) zelfs een hekel aan zijn vrouw te hebben.
Bekijk de afbeelding

Terminator Salvation (2009)

Regie: McG

De film volgt John Connor (Christian Bale) die wanhopig poogt een verzetsleger te organiseren in een oorlog met een leger van robot-overheersers (Skynet). Het is de laatste en enige hoop voor de mensheid om zich aan de heerschappij van Skynet te onttrekken. Sleutelfiguur binnen het verzet is Marcus Wright (Sam Worthington), een ter dood veroordeelde crimineel die in zijn dodencel op zijn lot wacht.
Bekijk de afbeelding

Liverpool (2008)


Het vrachtschip waarop Farrel werkt, bereidt zich voor op het vertrek naar het uiteinde van Argentinië. Toch vraagt hij de kapitein of hij enkele dagen vrij kan nemen om zijn moeder te bezoeken, die hij al lang niet meer heeft gezien. Dat kan, maar hij wordt gewaarschuwd dat de boot niet op hem zal wachten als hij te laat is. Na nachtelijke omzwervingen tussen alcohol en prostitutie gaat Farrel op weg naar zijn geboortedorp. Te voet of liftend op een vrachtwagen, doorkruist hij besneeuwde landschappen waar het lijkt of de tijd stil is blijven staan.
Bekijk de afbeelding

Disgrace (2008)


Disgrace vertelt het verhaal van David Lurie, een docent aan de universiteit van Cape Town. Hij is eenzaam, verveeld en teleurgesteld in de liefde. Hij misbruikt zijn positie door een van zijn studentes, Melanie Isaacs, te verleiden tot een korte affaire. Wanneer de vader en vriend van Melanie hier lucht van krijgen, raakt David zijn baan kwijt. Om aan deze schande te ontsnappen, vertrekt David naar de boerderij van zijn lesbische dochter Lucy in het Zuid-Afrikaanse binnenland. Waar een zeer geweldadige en traumatische ervaring ervoor zorgt dat hun leven voorgoed verandert en hen tevens dwingt hun kijk op het leven te herzien. Eens te meer wordt hun onvermogen om met elkaar te communiceren en hun verschil in levensovertuiging duidelijk.
Bekijk de afbeelding

SM-rechter (2009)


Wanneer Koens huwelijk met Magda uiteen dreigt te vallen, beslist hij om zijn eigen fatsoensgrenzen tot het uiterste te testen. Samen ontdekken ze haar verborgen verlangens. Nooit had Koen gedacht dat SM tot een gelukkig huwelijk zou kunnen leiden. Maar wanneer gaandeweg Magda verder gaat, en extremere vormen van genotsbeleving opzoekt, raakt het koppel verstrikt in een web van pooiers, klikkende rijkswachters en afgunstige collega's.
Bekijk de afbeelding

Unmistaken Child (2008)


Het jaar 2001 markeerde de dood van Lama Konchog, één van de grote Tibetaanse meesters. De Dalai Lama geeft Konchogs leerling Tenzin Zopa de opdracht om de reïncarnatie van zijn meester te vinden. Zopa's missie brengt hem in ruige bergstreken en kleine dorpjes, in oorden waarop de moderne tijd geen vat heeft gekregen. Per helicopter, ezel en te voet zoekt Zopa naar het 'unmistaken child', een queeste die hij binnen vier jaar succesvol moet afronden. Gedurende de zoektocht verandert Zopa van een bescheiden dienaar in een spiritueel leider. Zodra het kind is gevonden, zal Zopa zich echter weer moeten schikken in zijn rol van dienaar.



NieuwsFilm

meest populair