Algemeen

Pirates of the Caribbean voorrang op Lone Ranger

Disney passeert Tonto voor Jack Sparrow.

door Jelle Fastenau op 11.06.2009 om 16:39 in Algemeen
In een gesprek met HitFix heeft megaproducer Jerry Bruckheimer nieuws gebracht over Pirates of the Caribbean 4 en The Lone Ranger. De overeenkomsten tussen deze twee films zijn groot: beide zijn gepland voor 2012, worden voor Disney geproduceerd door Bruckheimer en hebben Johnny Depp in een belangrijke rol. En vooral dat laatste kan botsen: Depp kan immers niet aan beide films tegelijk werken. Maar welke film krijgt voorrang?

Lang leek het erop dat The Lone Ranger de eerste in rij was. Voor die film waren onderhandelingen gaande met een regisseur (Mike Newell), terwijl Gore Verbinski, de regisseur van de eerste drie Pirates-films, in april aangekondigde niet beschikbaar te zijn voor deel vier. Hij had eerdere verplichtingen bij o.a. gameverfilming Bioshock.

Maar volgens Bruckheimer ligt voor Disney juist de prioriteit bij de Pirates. "Dat is een grootse franchise, voor hen maar ook voor ons. Geliefd, met een geweldige personage. Johnny [Depp] verheugt zich erg op zijn terugkeer als Jack Sparrow." Dat betekent dus uitstel voor Lone Ranger, alhoewel er ook een kans is dat de release van Pirates 4 naar voren wordt geschoven.

En de regie? Nu de productie van Bioshock (tijdelijk) stilligt, sluit Bruckheimer een terugkeer van Verbinski niet uit. "Je weet het nooit. Hij schiep de franchise en heeft er veel aan toegevoegd. De keuze ligt bij hem."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Voldemort

Avatar

Of samenvoegen? 8-)
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Lone Ranger.

Ik hoop dat Gore Verbinski terug komt als Pirates regisseur, hij is toch de gene die het gemaakt heeft zoals het is. Samen met de schrijvers natuurlijk.

AGsleepy

Avatar

Ze moeten Bioshock maken, weer iets anders, had rumors gehoord over dat Zac Efron in die nieuwe pirates gaat spelen..
Hopelijk maken ze er geen meisjes film van :/

Deweb

Avatar

Lord Voldemort "Ik hoop dat Gore Verbinski terug komt als Pirates regisseur, hij is toch de gene die het gemaakt heeft zoals het is. Samen met de schrijvers natuurlijk."


De schrijvers zijn aan de haal gegaan met Depp in plaats van Depp met hen, wat totaal verkeerd heeft uitgepakt wat mij betreft. Tenzij ze zichzelf weer hervinden, hoeven de schrijvers eigenlijk niet zo nodig terug te komen van mij. Laat nieuwe mensen maar hun visie geven op de wereld van PotC.

Lil Bro

Avatar

AGsleepy "Ze moeten Bioshock maken, weer iets anders, had rumors gehoord over dat Zac Efron in die nieuwe pirates gaat spelen..
Hopelijk maken ze er geen meisjes film van :/"


Nu is het zo dat hoe-heet-ie-Orlando-Bloom (ik kon echt even niet op z'n naam komen) ook in de Pirates-reeks kwam in de tijd dat hij 'hot' was en geadoreerd werd door vele jongedames.

Ik ben het eens met je wat betreft Zac Klefron, maar ik geloof wel dat hij op de serieuze tour gaat en wat dat betreft een prima acteur is die zijn weg naar volwassenheid ook probeert te verkrijgen.

Toch jammer dat hij niet helemaal werd erkent tijdens het winnen van de Best Male Performance Movie Award door Sacha 'Brüno' Baron Cohen.

NieuwsFilm

meest populair