Algemeen

TV-tips voor komende week

De prequel wordt nu gemaakt maar kijk eerst nog een keer naar het orgineel: Alien

door FilmTotaal op 12.06.2009 om 14:28 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Hooligans (2005)

Zaterdag 13 juni om 22:00 op RTL5

Een onterecht van school getrapte Harvard student verhuist naar Londen, waar hij kennis maakt met de geweldadige wereld van voetbalvandalisme.

Veronica Guerin (2003)

Zondag 14 juni om 23:20 op BBC1

Het waargebeurde verhaal over een journaliste die haar leven waagde op zoek naar de waarheid. Halverwege de jaren '90 was het zo goed als oorlog in Dublin, met een paar machtige drugsbaronnen die om de macht streden. Hun meest gevreesde vijand was niet de politie, maar de dappere Veronica Guerin (Blanchett) die onderzoek deed en de drugshandel aan het licht bracht. Ze moest haar verantwoordelijkheid ten opzichte van haar lezers en land afwegen tegen de belangen van haar gezin thuis. Door haar enorme inspanningen, waarmee ze Ierland voorgoed veranderde, werd ze een nationale volksheldin.

Deux frères (2004)

Maandag 15 juni om 20:30 op RTL 8

Tegen de achtergrond van een ver land en niet zo heel lang geleden is Two Brothers het verhaal van twee tijgerwelpjes, het één verlegen en zachtaardig, het ander fel en heldhaftig. Ze worden geboren tussen de ruines van een oude tempel midden in de jungle. Een vreselijke speling van het lot maakt dat ze van elkaar worden gescheiden.

The World's Fastest Indian (2005)

Dinsdag 16 juni om 23:35 op BBC1

De excentrieke Nieuw-Zeelander Burt Munro (Anthony Hopkins) droomt er sinds zijn jeugd al van ooit het snelheidsrecord te breken op zijn Indian motor en wijdt zijn leven aan het perfectioneren van zijn klassieke motor. Niets of niemand kan Burt Munro ervan weerhouden om zijn dromen te verwezenlijken. Hij vertrekt naar de Bonneville zoutvlaktes in Utah voor de ultieme test van zijn Indian tijdens de Speed Week. Tegen alle verwachtingen in vestigt hij daar een nieuw snelheidsrecord en verwerft wereldfaam. Het door hem neergezette wereldrecord staat tot op de dag van vandaag en zijn legende leeft voort....

Alien (1979)

Woensdag 17 juni om 22:40 op RTL7

Wanneer het ruimteschip Nostromo onderweg terug is naar de Aarde, krijgt het onderweg een SOS-signaal van een andere planeet waarna de bemanning besluit er op af te gaan. Eenmaal op de planeet verlaten enkele bemanningsleden het schip om de omgeving te verkennen.

Notting Hill (1999)

Donderdag 18 juni om 20:30 op NET5

Een gescheiden jongeman, William Thacker, heeft een boekwinkeltje ergens in Notting Hill, Londen. Op een dag krijgt hij bezoek van een knappe vrouw. William weet niet dat Anna Scott een gevierde Amerikaanse actrice is en het toeval zorgt ervoor dat ze elkaar na korte tijd opnieuw ontmoeten.

Cinderella Man (2005)

Vrijdag 19 juni om 20:40 op Eén
Regie: Ron Howard

Het verhaal van bokser en volksheld Jim Braddock, die na een reeks verliespartijen gedwongen werd te stoppen. Als de Grote Depressie aanbreekt accepteert Joe diverse beroerde baantjes om zijn vrouw Mae en hun kinderen te onderhouden, maar hij blijft dromen van de boksring. Per toeval krijgt hij een nieuwe kans om zich te bewijzen als bokser..1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deb_

Avatar

Ze beginnen een beetje in herhaling te vallen met het uitzenden van films. Heeft vast wel weer iets te maken met de aankomende vakantie.

NieuwsFilm

meest populair