FT zoekt extra nieuwsposters (bloggers)

Let op (voor je verder klikt), het gaat hier om onbetaald werk.

FilmTotaal zoekt nog een aantal extra filmliefhebbers die mee willen werken aan het zo compleet mogelijk maken van het nieuws. We doen deze oproep omdat er nog steeds belangrijke nieuwtjes doorheen glippen en dat kan natuurlijk niet. We hebben aan de titel van dit bericht bewust het woord 'bloggers' toegevoegd om aan te geven dat we niet per se gortdroge stukjes zoeken. Je hebt een passie voor film en, net als de mensen die reageren, ook zo nu een dan een (gefundeerde) mening over het nieuws dat je plaatst. Nogmaals, dit is dus geen betaald werk. Je wilt dit doen omdat je het superleuk vindt te schrijven over film en alles daaromheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je, bijvoorbeeld, ervaring wilt opdoen met het schrijven voor een groot publiek (lees: CV). FilmTotaal behoort tot de grootste filmsites op het Nederlandse internet.

Wat we vragen

- Je bent helemaal up-to-date wat betreft het laatste filmnieuws
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Je bent handig met de computer en vaak online te vinden
- Je bent een beetje technisch zodat je zelf ook video's/foto's op FilmTotaal kan gaan plaatsen
- Je kunt minimaal 10 artikelen per maand plaatsen waarvan 5 op een vast moment (bijv: iedere dinsdagmiddag plaats je 1 bericht)

Spreekt dit je aan? Stuur dan twee proefstukjes naar nieuwsposter [@] filmtotaal [.] nl en je ontvangt spoedig een reactie.



NieuwsFilm

meest populair