Bioscoop Top-10

The Hangover heeft nog steeds een ontnuchterend effect op de rest van Hollywood.

Welke films scoren er momenteel hoog aan de Nederlandse boxoffice. Als je wilt weten hoe/wat/waar/wanneer gebruik dan onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Hangover (2009)


Hun beste vriend verdwenen, 'n tijger in de badkamer en 'n baby van 6 maanden in de kast... En dat alles na een avond goed doorzakken...
Bekijk de afbeelding

The Proposal (2009)


De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Het zelfbeheerste stadsmeisje komt dan in de ene komische situatie na de andere terecht, waarin ze zich als een vis op het droge voelt. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen...
Bekijk de afbeelding

Angels & Demons (2009)

Regie: Ron Howard

Robert Langdon moet de moord op een wetenschapper oplossen en komt hierbij tot de ontdekking dat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, een bom onder het Vaticaan heeft gelegd, net tijdens een conclaaf. Ook zijn de vier kardinalen waarvan men verwacht dat ze de grootste kans hebben om tot paus verkozen te worden, de zogenaamde preferiti, gegijzeld. Elk uur zal er een sterven, met behulp van één van de vier elementen. Samen met de dochter van de vermoorde wetenschapper, Vittoria Vetra, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken.
Bekijk de afbeelding

Terminator Salvation (2009)

Regie: McG

De film volgt John Connor (Christian Bale) die wanhopig poogt een verzetsleger te organiseren in een oorlog met een leger van robot-overheersers (Skynet). Het is de laatste en enige hoop voor de mensheid om zich aan de heerschappij van Skynet te onttrekken. Sleutelfiguur binnen het verzet is Marcus Wright (Sam Worthington), een ter dood veroordeelde crimineel die in zijn dodencel op zijn lot wacht.
Bekijk de afbeelding

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)

Regie: Shawn Levy

In dit tweede deel wordt Larry Daley weer geconfronteerd met museumstukken die tot leven komen, ditmaal in het Washington Museum
Bekijk de afbeelding

State of Play (2009)


Stephen Collins is een Amerikaans congreslid die van plan is zich verkiesbaar te stellen bij de opkomende presidentverkiezingen. Zijn campagne wordt in gevaar gebracht wanneer zijn voormalige minnares onlangs dood wordt aangetroffen.
Bekijk de afbeelding

Coco avant Chanel (2009)


Biografie over het leven van het Franse mode-icoon Coco Chanel. De frêle Gabrielle Chanel, zoals ze eigenlijk heette, groeide op in een weeshuis en leidde een ongrijpbaar leven met vele identiteiten. Het talent dat al jarenlang in haar zat kwam tot volle wasdom wanneer ze als tiener verhuisde naar Parijs.
Bekijk de afbeelding

The Last House on the Left (2009)


Nog dezelfde avond dat ze met haar ouders aankomt in het afgelegen huis aan het meer van Collingwood, wordt Mari met haar vriendin gekidnapt door een ontsnapte gevangene en zijn handlangers. De doodsbange Mari wordt voor dood achtergelaten. Haar enige hoop is haar ouders John en Emma te bereiken. Maar ze heeft pech, want juist in het enige huis waar ze veilig zou zijn, hebben haar belagers hun toevlucht gezocht. Als haar ouders achter de gruwelijke waarheid komen, blijken ze tot alles in staat te zijn.
Bekijk de afbeelding

Duplicity (2009)


Claire Stenwick en Ray Koval zijn twee geliefden die beide werken als bedrijfsspionnen in het zakenleven aan Wall Street. Wanneer ze door hun respectievelijke bazen bedrogen worden en de kans krijgen een waardevol product te stelen besluiten ze samen te werken.
Bekijk de afbeelding

Beverly Hills Chihuahua (2008)


De film draait om Chloe, een rijke chihuahua uit Beverly Hills, die op een dag verdwaalt en belandt in Mexico. Ze zoekt nu hulp bij anderen om zo snel mogelijk terug naar huis te keren.



NieuwsFilm

meest populair