Ryan Reynolds wordt levend begraven

Rijzende ster volgt successen op met low-budget indiethriller.

Ryan Reynolds zal de hoofdrol spelen in Buried, een low-budget indiethriller van de vrij onbekende regisseur Rodrigo Cortés. In de film speelt Reynolds een aannemer die in Irak wordt ontvoerd en wakker wordt in een kist onder de grond, middenin de woestijn. Het enige wat hij bij zich heeft, is een mobieltje, een kaars en een mes.

Reynolds is beetje bij beetje een plaatsje aan het veroveren tussen de A-sterren. Laatste wapenfeiten: The Proposal, zijn romantische komedie met Sandra Bullock, was afgelopen week de bestbezochte film in de VS, Deadpool, zijn personage uit X-Men Origins: Wolverine, krijgt een spin-off, en laten we zijn huwelijk met Scarlett Johansson niet vergeten. Zijn carrière is inmiddels op het punt aangekomen dat hij wil bewijzen ook serieuzere films aan te kunnen. Deze film met claustrofobische premisse zal hij vrijwel in zijn eentje moeten dragen, en kan een goed vehikel worden voor zijn acteertalent.

Opnames beginnen deze maand in Barcelona. De film wordt in zijn geheel opgenomen in Spanje, het thuisland van de regisseur.

NieuwsFilm

meest populair