Video

Onze Chipmunks vriendjes zijn weer terug

Heerlijke teaser van de Squeakquel van Alvin and the Chipmunks.

door Bram de Groot op 01.07.2009 om 09:34 in Video
De geschiedenis van Alvin and the Chipmunks en de Chipmunks gaat terug tot in 1958. De meeste kennen de titel met name van de tv-serie die in de jaren '80 werd uitgezonden. Jongere mensen kennen de Chipmunks misschien alleen van de geanimeerde CGI film Alvin and the Chipmunks van twee jaar geleden en dat was een regelrechte box office knaller met een wereldwijde opbrengst van $360 miljoen. Deze "squeakquel" is dan ook zeker niet verrassend te noemen.

In Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel bleven onze vriendjes Alvin, Simon en Theodore weer vele nieuwe avonturen. Ze ontmoeten o.a. drie vrouwelijke chipmunks. De gehele cast van vorige editie is weer van de partij. Anna Faris, Christina Applegate en Amy Poehler spreken de stemmen in van de dames. Regisseur is ditmaal Betty Thomas, bekend van I Spy (2002) en Doctor Dolittle (1998). De film komt net als de vorige Chipmunks met kerst uit. In Nederland is dat op 24 december.

Hieronder de nieuwe teaser trailer. Let met name even op de aankondiging van de Chipmunks van het logo van 20th Century Fox.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Myridonen

Avatar

OOOOH super vet!!!
je ziet niet heel veel van een film, maar ik weet nu al dat ik bij die film tegelijkertijd me sixpack train xD
joehoe, kan der niet op wachten!

Lord Voldemort

Avatar

Na Disaster Movie vertrouw ik chipmunks niet meer.

timdekw

Avatar

Ik heb ooit eens geprobeerd om de eerste film te kijken, maar ik raakte na enkele minuten al enigszins verveeld en heb hem nooit afgekeken. Ik zal het eerdaags nog maar eens proberen, want als hier gezegd wordt dat het een hit was dan zal er toch wel iets goed aan zijn.

LMF

Avatar

Zeg wat je wilt, maar die eerste was behoorlijk slecht. Vooral de real-life personages waren eentonig en niet goed neergezet, en de stemmen van de Chipmunks ben je na een halfuur grondig beu.

Een sequel is meer dan overbodig.

Will_Smith

Avatar

Ik had nooit zin in om deel 1 te kijken, lijkt me niet leuk.
Misschien kijk ik het nog wel als ik niks te doen heb. :P

Harley Quinn

Avatar

timdekw " als hier gezegd wordt dat het een hit was dan zal er toch wel iets goed aan zijn."


...
Met die "logica" is zóveel mis, dat ik niet weet waar ik zou moeten beginnen :}

ghossler

Avatar

Deel 1 nog nooit gezien :P

NieuwsFilm

meest populair