Onze Chipmunks vriendjes zijn weer terug

Heerlijke teaser van de Squeakquel van Alvin and the Chipmunks.

De geschiedenis van Alvin and the Chipmunks en de Chipmunks gaat terug tot in 1958. De meeste kennen de titel met name van de tv-serie die in de jaren '80 werd uitgezonden. Jongere mensen kennen de Chipmunks misschien alleen van de geanimeerde CGI film Alvin and the Chipmunks van twee jaar geleden en dat was een regelrechte box office knaller met een wereldwijde opbrengst van $360 miljoen. Deze "squeakquel" is dan ook zeker niet verrassend te noemen.

In Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel bleven onze vriendjes Alvin, Simon en Theodore weer vele nieuwe avonturen. Ze ontmoeten o.a. drie vrouwelijke chipmunks. De gehele cast van vorige editie is weer van de partij. Anna Faris, Christina Applegate en Amy Poehler spreken de stemmen in van de dames. Regisseur is ditmaal Betty Thomas, bekend van I Spy (2002) en Doctor Dolittle (1998). De film komt net als de vorige Chipmunks met kerst uit. In Nederland is dat op 24 december.

Hieronder de nieuwe teaser trailer. Let met name even op de aankondiging van de Chipmunks van het logo van 20th Century Fox.



NieuwsFilm

meest populair