Bioscoop releases week 27

Welke films zijn er vanaf vandaag nieuw te bekijken op het witte doek.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)


De ijskoude helden van de wereldwijde filmhits Ice Age en Ice Age 2: The Meltdown zijn terug voor een nieuw avontuur. Scrat jaagt nog steeds de beruchte eikel na (terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt); Manny en Ellie verwachten hun eerste baby-mammoet, Sid probeert een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger. Op een missie om Sid te redden, komt de groep in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht, waar ze middenin de tropische wildernis en tussen de dinosaurussen belanden. Hier ontmoeten ze de brute, eenogige dinosaurus-jager Buck de wezel.
Bekijk de afbeelding

Maria Larssons eviga ögonblick (2008)

Regie: Jan Troell

In het begin van de 20ste eeuw wint de jonge Zweedse arbeiders vrouw Maria Larsson een fototoestel bij de loterij. Ze wil graag fotograaf worden, maar haar gezinsleven vergt alles van haar. Als ze haar foto's laat zien aan de Deense fotograaf Jesper Christensen verandert haar leven compleet.
Bekijk de afbeelding

Drag Me to Hell (2009)

Regie: Sam Raimi

Een officier (Alison Lohman) die een oude vrouw uit haar huis moet zetten, wordt het slachtoffer van een bovennatuurlijke vloek, die haar leven veranderd in een levende hel. Wanhopig probeert ze haar ziel te redden, terwijl kwade krachten het op haar ziel hebben gemunt.
Bekijk de afbeelding

Serbis (2008)


De Pineda familie beheert een vervallen filmhuis, waar sexy double-features worden vertoond. De familie woont ook in het huis. De moeder van de familie is verwikkeld in een rechtszaak tegen haar vervreemde man, die het hele gezin bezig houdt. Ondertussen vinden in het filmhuis ook vreemde zaken plaats.



NieuwsFilm

meest populair