Michael Bay niet blij met Megan Fox

Megan Fox overgelopen naar de Decepticons?

Nu al het stof lijkt te zijn neergedaald na de knallende opening van Transformers: Revenge of the Fallen lijken Optimus Prime en Megatron niet als enige in een twee-strijd te zijn verwikkeld.

In een interview in The Early Show verklaart Megan Fox namelijk dat zij, zelfs na het lezen van het script en de film te zien, hem nog steeds niet begrijpt. "If you haven't read the script and you go and you see it and you understand it, you may be a genius". Ook klaagt ze erover dat ''het werken met Michael Bay niet bepaald een acteerbeleving is''.

In een tegenreactie van Michael Bay tegenover Wall Street Journal zegt hij: "Megan Fox heeft wel vaker rare opmerkingen omdat ze 23 is en nog moet groeien". ''Niemand in de wereld had nog gehoord van Megan Fox tot ik haar vond en in Transformers zette". Zo heeft hij naar eigen zeggen ook de carrières van Nicolas Cage, Ben Affleck en Shia LaBeouf verder geholpen.

Of dit gevolgen gaat hebben voor Transformers 3 is nog even afwachten, wel is duidelijk dat Transformers: Revenge of the Fallen er in ieder geval geen hinder van ondervindt en ondertussen al een half miljard dollar in het laatje heeft gebracht.



NieuwsFilm

meest populair