DVD releases week 29

Welke films kan je vanaf deze week op DVD gaan huren.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Hamlet 2 (2008)


Dana Marschz is een mislukte acteur. Hij bereikte het hoogtepunt van zijn acteer carrière met een reclame voor een herpes medicijn. Zijn volgende carrière stap als leraar lijkt ook geen succes. Zijn vrouw haat hem, zijn studenten maken hem belachelijk en een 13 jarige schoolkrant verslaggever boort elke toneelvoorstelling die hij maakt de grond in. Dana laat zich echter niet ontmoedigen. Als de subsidiekraan voor drama wordt dichtgedraaid, realiseert hij zich dat hij maar één kans heeft om zijn studenten te inspireren, zijn carrière te redden, zijn liefdesleven nieuw leven in te blazen, de grondwet veilig te stellen en wellicht de wereld definitief te veranderen. Hij begint aan een nieuw avontuur met het schrijven van een nieuw en origineel verhaal voor een controversiële musical: een hedendaags vervolg op Hamlet, dat zo verschrikkelijk is dat het wel eens zou kunnen werken...
Bekijk de afbeelding

Echelon Conspiracy (2009)


Wanneer elk telefoongesprek, sms-bericht en zelfs e-mail worden gecontroleerd, opgenomen en geanalyseerd, is er slecht één apparaat waarmee men hieronder uit kan komen. Max Peterson krijgt het apparaat in handen, zdat hij alles wat hij wil kan doen. Er zit echter een addertje onder het gras; iedereen wil het apparaat hebben. Nu zal Max moeten vechten om het te behouden.
Bekijk de afbeelding

Frozen River (2008)


Frozen River vertelt het verhaal van Ray Eddy, een moeder die met haar twee kinderen in een versleten woonwagen woont. Nadat haar alcohol verslaafde man er vandoor is gegaan met het geld , neemt Ray het heft in eigen handen. Ze krijgt te maken met de Mohawk smokkelaar, Lila Littlewolf. Over de bevroren St' Lawrence river halen ze illegale Chinese en Pakistaanse immigranten op en smokkelen ze in de achterbak van Ray's auto naar de andere kant van de rivier. Ray en Lila werken tegen hun zin in samen. Lila heeft een 1-jarig zoontje die haar schoonmoeder 'gestolen' heeft. Lila denkt haar leven alleen op te kunnen pakken door geld te verdienen met smokkelen Ray wil haar twee zonen een mooie kerst geven en hun het droomhuis geven wat ze beloofd heeft. Elke rit brengt 1200 dollar op. Tijdens deze ritjes leren de vrouwen elkaar en hun geschiedenis kennen. Het verhaal neemt je mee naar hun laatste rit over de rivier.
Bekijk de afbeelding

Last Chance Harvey (2008)


New Yorker Harvey Shine staat op het randje om zijn nietszeggende job als jingleschrijver kwijt te raken. Hij wordt door zijn baas gewaarschuwd dat het zijn laatste kans is om nieuw materiaal te leveren. Daarop gaat Harvey voor een weekend naar Londen, om het huwelijk van zijn dochter bij te wonen, met de belofte om op maandagochtend terug te zijn om een belangrijke vergadering bij te wonen. Maar als Harvey aankomt in Londen ontdekt hij dat zij haar schoonvader boven hem heeft gekozen om haar naar het altaar te begeleiden. Zijn best doende om zijn grote teleurstelling te verbergen, verlaat hij vroegtijdig het huwelijk nog voor de receptie, in de hoop om op tijd op de luchthaven te zijn, maar hij mist zijn vlucht. Terwijl hij naar zijn baas belt om alles uit te leggen, wordt hij op staande voet ontslagen. Zijn zorgen verdrinkend aan de luchthavenbar begint Harvey een conversatie met Emma, een knappe vrouw van in de veertig die een baan heeft bij het Nationale Bureau voor Statistieken.
Bekijk de afbeelding

Gran Torino (2008)


Het leven van de gepensioneerde monteur Walt Kowalski bestaat uit doe-het-zelven, bier drinken en de maandelijkse knipbeurt bij de kapper. Hij is een verbitterde veteraan van de Koreaanse oorlog. Behalve zijn hond Daisy vertrouwt hij niemand genoeg om zijn zonden tegen op te biechten.Zijn buren zijn allemaal verhuisd of overleden. De nieuwe buren zijn immigranten uit Hmong waar hij een gruwelijke hekel aan heeft. Walt zit eigenlijk te wachten op het einde van zijn leven. Totdat iemand 's nachts probeert zijn Gran Torino te stelen. De auto glimt nog even mooi als op de dag dat Walt hem decennia geleden zelf van de montagelijn haalde. De poging tot diefstal brengt de verlegen tiener Thao in zijn leven. Deze buurjongen wordt onder druk gezet door Hmong-bendeleden om de auto te jatten. Maar omdat Walt zowel de roof als de bende tegenhoudt, wordt hij tegen zijn zin de held van de buurt.
Bekijk de afbeelding

Pour elle (2008)


Lisa en Julien leven een gelukkig leven met hun zoon Oscar. Als op een dag de politie voor de deur staat om Lisa op te pakken wegens een moord, slaan ze op de vlucht. Julien vraagt zich echter af hoe ver hij kan gaan voor zijn vrouw.
Bekijk de afbeelding

The Burrowers (2008)

Regie: J.T. Petty

In het Wilde Westen verdwijnt een gezin van pionieren op mysterieuze wijze uit hun huis. Een groep mannen gaat hen zoeken. Ze verwachten dat de indianen verantwoordelijk zijn en ze maken zich klaar voor de strijd. De echte vijand ligt echter op de loer.
Bekijk de afbeelding

The Butcher (2007)


Merle Hench voert diverse opdrachten uit namens een bende uit San Fernando. 20 jaar geleden had hij een redelijke reputatie als profbokser. Kalm en vriendelijk als hij is, zit hij nu toch niet lekker op zijn plek. Het idee van de bende is om de leider van een rivaliserende bende te overvallen en Merle erin te luizen zodat hij de straf uit zal zitten voor een miljoenendiefstal. Als gokverslaafde verliest Merle al 20 jaar geld, maar deze keer keren zijn kansen.
Bekijk de afbeelding

A Dog's Breakfast (2007)


Als alles in je leven verkeerd gaat, waarom zou een moord dan goed gaan? Patrick en zijn zus Marilyn hebben nooit een goede relatie met elkaar gehad. Nu komt ze thuis met haar nieuwe verloofde en tv ster Ryan. Patrick is nu uit op oorlog en probeert het nieuwe koppel uit elkaar te drijven. Hij gebruikt elke mogelijkheid die hij kan gebruiken. Zelfs een scherpe bijl.



NieuwsFilm

meest populair