Algemeen

Crowe overweegt sequel Master & Commander

Na The Far Side of the World nu The Reverse of the Medal?

door Jeffrey op 18.07.2009 om 12:32 in Algemeen
Volgens het Amerikaanse persagentschap Associated Press zou Russell Crowe in vroege onderhandelingen zijn om zijn rol van Jack Aubrey te hernemen in een opvolger van Master and Commander: The Far Side of the World, een film uit 2003 onder regie van Peter Weir.

Het scenario van de sequel zou grotendeels gebaseerd zijn op 'The Reverse of the Medal', het elfde boek in de twintigdelige romanreeks van de Britse schrijver Patrick O'Brian. Maar: "Er is nog een lange weg te gaan," aldus Crowe.

In het boek 'The Reverse of the Medal' (1986) reist Aubrey met zijn schip HMS Surprise naar de Caraïben, waar hij zijn bastaardzoon Samuel Panda - een katholieke priester - ontmoet.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Qaizer

Avatar

Goed nieuws! Hopen dat Weir weer regisseert. The Far Side Of The World is een geweldige film met een hoge herkijkwaarde. Al tijden een van mijn favorieten. Het detail waarmee het leven op zee in de 18e eeuw in beeld wordt gebracht is fantastisch.

esteban

Avatar

De visie van Qaizer kan ik alleen maar beamen. Deze Peter Weir geheel onverwachts een aangename verrassing en helemaal het tegenovergestelde van your typical blockbuster. Een 2de deel zou dan wel in dezelfde lijn moeten zijn, niet grootser of dergelijke. Maar met Weir aan het stuur mogen we vrij gerust zijn, denk ik.

Spijker

Avatar

Ik verwacht dat Jack Black voor de rol van de priester gevraagd wordt;)

Maar dit is weer eens een leuk bericht om te lezen:E Vond het eerste deel goed. Zat alles wel in: goeie regie, goed camerawerk, goed acteerwerk en visueel bijna perfect! Jammer dat Weir zo weinig films maakt, want wat deze man de laatse decennia gemaakt heeft is gewoon top!

NieuwsFilm

meest populair