Denzel terug in Unstoppable

Unstartable toch weer Unstoppable?

Eerder berichtten we nog dat Unstoppable misschien toch niet zo unstoppable was als de titel suggereert, maar nu lijkt het er weer op dat de film toch weer van start gaat.

Twee weken nadat Denzel Washington zich officieel terugtrok uit de productie van Tony Scott, hebben de studio en de acteur toch nog een deal gesloten. Hierdoor is de pre-productie van de film weer verder gegaan in Pittsburgh.

Washington zou een technicus spelen die samen met een jonge conducteur een onbemande trein, die volgeladen is met gevaarlijke stoffen moet stoppen. Doet hij dat niet, dan komt een grote stad in gevaar. Het script, dat geschreven werd door Mark Bomback is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Recentelijk trok Washington zich terug uit de film, omdat Fox erop aandrong dat het budget, dat oorspronkelijk 107 miljoen dollar was, teruggebracht zou worden tot 90 miljoen dollar. Hierdoor zouden zowel Scott als Washington hun salaris moeten verlagen. Scott zou 3 miljoen dollar moeten inelveren en Washington 4 miljoen. Washington wees het voorstel af en zijn agent – Ed Limato – begon te zoeken naar nieuwe producties.

Echter, terwijl Washington samen met Scott op een promotietoer was voor de film The Taking of Pelham 1 2 3 heeft hij een nieuwe versie van het script gelezen. Hij en Scott bleven onderhandelen en uiteindelijk heeft hij samen met Fox toch een compromis gevonden.



NieuwsFilm

meest populair