Algemeen

Nieuwe King Kong film

Prequel Kong: King of Skull Island is onderweg.

door Bram de Groot op 27.07.2009 om 11:02 in Algemeen
Volgens Variety werkt de filmmaatschappij Spirit Pictures aan een nieuwe King Kong film die gebaseerd is op het boek Kong: King of Skull Island, een prequel op het bekende verhaal van King Kong. Het wordt een uitwerking van een project van de special effects legende Ray Harryhausen.

De nieuwe King Kong film moet ingaan op de gebeurtenissen op het eiland King of Skull, waar de grote gorilla koning van wordt. Naast King Kong zelf zien we ook andere immense apen en dinosauriërs. De film maakt hoogstwaarschijnlijk gebruik van de zogenaamde motion-capture technologie, zoals we die ook terug zien in Robert Zemeckis The Polar Express, Beowulf en A Christmas Carol.

De laatste King Kong werd in 2005 afgeleverd door Peter Jackson. De film leverde wereldwijd $550 miljoen op.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

UniMatriX

Avatar

Zullen wel sterke dialogen inzitten dan....

> WHRAOWWWWWWWWWWWWW
< GRRRRRRRRRRR
> RWOARRRRRRRRRRR

Spijker

Avatar

*&@###!!! Alweer motion capture!! Waarom toch is dat zo geweldig ofzo??

Havoc

Avatar

Dan krijg je de meest realistische bewegingen. Kijk naar Gollum! Motion Capture betekend niet dat de film CG word trouwens, motion capture word in zowat elke film met digitale karakters gebruikt (LOTR, Star Wars, The Matrix, Transformers enz)

Spijker

Avatar

Havoc "Dan krijg je de meest realistische bewegingen. Kijk naar Gollum! Motion Capture betekend niet dat de film CG word trouwens, motion capture word in zowat elke film met digitale karakters gebruikt (LOTR, Star Wars, The Matrix, Transformers enz)"


Dat begrijp ik maar als je het artikel leest verwacvht ik toch echt wat anders gezien de vergelijkingen met polar express etc.

Deweb

Avatar

Havoc "Dan krijg je de meest realistische bewegingen. Kijk naar Gollum! Motion Capture betekend niet dat de film CG word trouwens, motion capture word in zowat elke film met digitale karakters gebruikt (LOTR, Star Wars, The Matrix, Transformers enz)"


En kijk naar King Kong, niet te vergeten. Andy Serkis deed dat toch wel weer errug goed hoor hoewel het peanuts is vergeleken bij Gollum.

Maar de vergelijking met o.a. The Polar Express vind ik ook wat vreemd en doet me ook niet aan het beste denken. Vooralsnog zijn dat nou niet bepaald de meest geslaagde films op MoCap-gebied (al vond ik Monsterhouse toch nog best goed gelukt eigenlijk).

Wat betreft deze productie: Ik ben benieuwd wat het word. Misschien wel een hele interessante film. We zullen zien.

GREAT martial art fan

Avatar

Alle weer een nieuwen , gellukig weer geen remake maar een gloednieuwe wel we zullen wel zien hoe het loopt zeker , ga deze wel bekijken denk ik ( zoals altijd )

Hoiii

Avatar

UniMatriX "zullen wel sterke dialogen inzitten dan....

> WHRAOWWWWWWWWWWWWW
< GRRRRRRRRRRR
> RWOARRRRRRRRRRR"


als het zo'n film word als king kong 2005 zullen er wél sterke dialogen inzitte, was namelijk een zeer goede film. word alleen gek van die mensen die zeiken hoe een aap op ijs kan staan en er niet doorheen kan zakken -.- wat maakt het uit het is een FILM en het nut van de ijsscene, ooit gehoord van gewoon twee geliefdes samen zijn? een mooi moment hebben? niet alles hoeft een nut hebben en/of realistisch te zijn. sommige mensen kunne echt nie gewoon kijke na een film en gewoon GENIETEN.

NieuwsFilm

meest populair