Algemeen

Incredible Hulk regisseur wil 4 Avenger films

Klinkt te goed om waar te zijn.

door Julian op 10.08.2009 om 06:53 in Algemeen
Het is al langer bekend dat Marvel bezig is met een verfilming van The Avengers. Films zoals The Incredible Hulk, Iron Man en de toekomstige Thor film dragen allemaal bij aan het uitbreiden en voorbereiden van de Marvel-wereld zodat de helden weldra samen in één film zullen kunnen verschijnen.

Incredible Hulk regisseur Louis Leterrier, heeft onlangs tegen de Los Angeles Times weten te vertellen dat hij het een geweldig idee zou vinden om samen met Jon Favreau in het tijdspan van één zomer 4 verschillende Marvel/Avenger films uit te brengen die qua verhaallijk allemaal aan elkaar gekoppeld zouden zijn. Bij wijze van spreken zou er dus elke week weer een nieuwe film uit kunnen komen.

Interessant idee, maar is het wel mogelijk? Duidelijk is wel dat Marvel veel lef heeft en wellicht zal er wel iets vergelijkbaars komen over niet al te lange tijd. Tot nu toe is nog niets officieels bekend, maar verwacht binnenkort meer erover te horen!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ghossler

Avatar

Dat zou echt zo leip zijn elke week een new avenger film :D maar k denk dat dit weer een beetje te veel van het goede zal worden.. miss is elke 2 weken beter:D anders ben je zo snel uitgekeken op de avengers films...

Mind

Avatar

Kan idd zorgen voor overflow aan Marvel. Er komt nog zoveel aan. Voor de fans is het wel leuk maar ze moeten waken dat het 'normale' publiek niet marvel moe wordt.

Ik ben er in ieder geval 4x bij!

Lord Voldemort

Avatar

*Drool*

Dat zou echt fantastisch zijn!

jostru

Avatar

4 Avenger films klinkt leuk, maar elke week 1? No way. Iedereen gaat de films zo beu worden en Marvel gaat zichzelf zo de das omdoen. Elk jaar klinkt veel beter. Zo hebben ze meer tijd en kan het alleen maar beter worden + je moet de fans zowiezo wat in spanning laten.

master3d

Avatar

Doe maar 2:P dat vink al goed genoeg. Zo sterk was Incredible Hulk niet.

tukkerstein

Avatar

Lekker Marvel ophemelen. Volgens mij was het alleen de regisseur die dit idee had en dus het lef heeft.

Spijker

Avatar

De Hulk is juist hartstikke sterk! Want hij sloeg die andere ook in elkaar!!

Maar serieus, is dit serieus? Dan is het inderdaad een hersenspinsel van Favreau denk ik want elke sukkel weet dat dit een stompzinnig idee is. Naast diverse Marvel producties komen er nog meer superheldenfilms uit. Misschien dat als je 1 keer vier achter elkaar in één maand uitbrengt dit nog winstgevend kan zijn maar dan is ook meteen iedereen "Marvel-moe". En ik verwacht niet dat deze films nog beneden de € 100/150 miljoen gemaakt kunnen worden.

Twee à drie per jaar, dat lijkt mij, als "fan", wel het maximum. Als ze tenminste ook aan de lange termijn denken...

Arcane

Avatar

Captain Amerika?

Oboema

Avatar

Geef deze man alsjeblieft een 101 "Slim ondernemen". Waarom zou een productiemaatschappij deze 4 films ineens uitbrengen?

Ik denk trouwens dat medewerkers van de productiemaatschappij over de grond gaan rollen van het lachen als hij dit voorstelt :B

NieuwsFilm

meest populair