DVD releases week 33

Welke films kan je deze week nieuw op DVD gaan bekijken.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Edge of Love (2008)


Vera (Keira Knightley) en Caitlin (Sienna Miller) hebben veel overeenkomstige eigenschappen en interesses, maar de meest opvallende is de man waarvan ze houden: Dylan Thomas. Ware het niet dat Dylan met Cailtin getrouwd is, en dat Vera ook een echtgenoot heeft. Er ontstaat een complexe relatie waarin menig vriendschap op het spel komt te staan.
Bekijk de afbeelding

City of Ember (2008)

Regie: Gil Kenan

Generaties lang hebben de inwoners van de Stad van Ember geleefd in een prachtige wereld vol met wonderbaarlijk glinsterende lichten. Als de inwoners er achter komen dat deze lichten hun kracht beginnen te verliezen en de lichtbron sterk achteruit gaat begint een race tegen de tijd. Twee tieners beginnen een avontuur waarin zij het bestaan van de Stad van Ember willen achterhalen en alle inwoners moeten helpen ontsnappen voordat de lichten voor altijd uit zullen gaan.
Bekijk de afbeelding

Push (2009)


Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houden zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst dat speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.
Bekijk de afbeelding

Bollywood Hero (2009)


Eggie, een jonge, goeduitziende en succesvolle acteur die het helemaal heeft gehad met zijn lege wereldje van rode lopers, glamour en snuivende nep-vrienden. Op zoek naar de zin van het leven stapt hij op het eerste vliegtuig naar India. Wanneer hij op de set van een Bollywood-film terecht komt, loopt Eggie de wonderschone actrice Sita Singh tegen het lijf. De twee worden verliefd, maar Sita is uitgehuwelijkt en zal binnenkort trouwen. Eggie wil er alles aan doen om haar hart te winnen voordat zij voor het altaar staat.
Bekijk de afbeelding

17 Again (2009)


Het leven van Mike O'Donnell is toch niet zo gelopen zoals hij gehoopt had. Wat als hij het allemaal nog een keer over kon doen? Hij wenst dat hij terug naar de middelbare school kan gaan om het te veranderen. Dan wordt hij op een dag wakker, is weer zeventien en krijgt hij de kans om zijn leven te herschrijven.
Bekijk de afbeelding

Coco avant Chanel (2009)


Biografie over het leven van het Franse mode-icoon Coco Chanel. De frêle Gabrielle Chanel, zoals ze eigenlijk heette, groeide op in een weeshuis en leidde een ongrijpbaar leven met vele identiteiten. Het talent dat al jarenlang in haar zat kwam tot volle wasdom wanneer ze als tiener verhuisde naar Parijs.
Bekijk de afbeelding

Shin ge jeon (2008)

Regie: Yu-jin Kim

het jaar 1448 wordt het koninkrijk Joseon (het oorspronkelijke Korea) bedreigd door een invasie vanuit China en de vooruitzichten zijn uitermate slecht. Toch bestaat er hoop bij een kleine groep mensen, die werken aan een nieuw type wapen dat men kan lanceren om de vijand te verpletteren.
Bekijk de afbeelding

Coco Chanel (2008)


Het levensverhaal van de Franse mode ontwerpster Coco Chanel (Shirley MacLaine en Barbora Bobulova). Na opgegroeid te zijn in een weeshuis buiten Parijs wist zij zich op te werken tot een van de meest invloedrijke personen van de vorige eeuw.
Bekijk de afbeelding

The Great Buck Howard (2008)


Buck Howard is een illusionist met een redelijk ingedutte carriere. Hij besluit nieuw bloed aan te trekken en de rechtenstudent Troy Gable blijkt daar uitermate geschikt voor. Alleen diens vader kan de keuze van zoonlief niet waarderen.



NieuwsFilm

meest populair