Update: Namen personages Inception gelekt

Eindelijk wat details over het plot, de trailer en personages.

Wat weten we nou eigenlijk van de nieuwe film van Christopher Nolan, Inception? Inderdaad, nauwelijks iets. De tip van de sluier wordt komende vrijdag opgelicht als de eerste trailer in de bioscopen uitkomt.

Maar we hebben geluk. Een website genaamd CloneWeb heeft namelijk een callsheet kunnen bemachtigen. Waar we dan achter kunnen komen? Niet veel, maar we krijgen dan wel de namen van personages.

Nou, hier komen ze: Ellen Page is Ariadne, Joseph Gordon Levitt Arthur, Tom Hardy is Eames, Ken Watanabe is Saito, Dileep Rao is Yusef, Cillian Murphy Fisher en Tom Berenger Browning. De enige naam die ontbreekt is die van Leonardo DiCaprio. Maar SlashFilm speculeert hier als volgt over: boven Ellen Page staat de naam COBB, echter zonder een acteur eraan gekoppeld. Voor COBB staat nogmaals COBB. Wie weet is het een codenaam voor DiCaprio, of is COBB een computergegenereerd personage.

Overigens staat op IMDB het volgende: Leonardo DiCaprio: Jacob Hastley, Ellen Page: Isabell en Marion Cotillard: Lisa Hastley.

Wat weten we al van de film? Het zou een moderne actie- en sciencefiction film zijn, binnen “de architectuur van de geest.” DiCaprio speelt de hoofdrol, als een bestuursvoorzitter. Marion Cotillard speelt zijn vrouw. Ellen Page is een jonge studente die DiCaprio’s sidekick speelt. Joseph Gordon-Levitt speelt een man die voor DiCaprio werkt, en Ken Watanabe speelt de slechterik, een man die DiCaprio chanteert. En ten slotte is Tom Hardy een lid van DiCaprio’s team. Van de personages van Cillian Murphy en Michael Caine weten we verder niets.

De release staat gepland voor 11 augustus 2010.

Update:
Op SlashFilm heeft men wat details gegeven over wat we kunnen verwachten.

Het plot: Inception is about entering peoples’ minds/dreams. A technology to do so has been developed and is done through an injection. DiCaprio and his team work to enter the minds of other characters in order to retrieve/plant information.

En details over de trailer:



NieuwsFilm

meest populair