Bioscoop releases week 34

Welke films zijn er vanaf vandaag nieuw in de bioscoop.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Taking of Pelham 123 (2009)

Regie: Tony Scott

Als een metro gekaapt word door een bende terroristen onder leiding van Ryder (John Travolta), begint een bijna onmogelijke missie voor Luitenant Zachary Garber (Dezel Washington). Als de terroristen niet heel snel heel veel goed krijgen zullen een boel mensen in de metro worden vermoord. Tijdens de moeilijk lopende onderhandelingen vragen de agenten zich af hoe de terroristen in godsnaam willen gaan ontsnappen met het geld.
Bekijk de afbeelding

Fifty Dead Men Walking (2008)


Eind jaren 80: De Britse politie recruteert de 22-jarige Martin McGartland uit West Belfast om de IRA te bespioneren. Hij weet een plek binnen de terreurgroep te bemachtigen door zich aan te melden als vrijwilliger. Intussen speelt hij belangrijke informatie door aan de politie waardoor hij vele levens redt.
Bekijk de afbeelding

Pranzo di ferragosto (2008)


Rome, het Trastevere district; 14 en 15 augustus staan in Italië in het teken van Ferragosto, nationale feestdagen waarin iedereen doorgaans lekker de drukke stad uittrekt. Zo niet Gianni, die blut thuis zit bij zijn oudere moeder. Zijn huisbaas vraagt hem voor een paar honderd euro ook op diens moeder te passen en zo zit Gianni met twee oude vrouwen in huis. Als klap op de vuurpijl moet hij ook nog onderdak bieden voor de moeder van zijn huisarts. Het is voor hem een fulltime baan de dames tevreden te stellen en te verzorgen.
Bekijk de afbeelding

Hannah Montana: The Movie (2009)


Als Hannah Montana's populariteit stijgt, keert Miley Stewart terug naar haar geboorteplaats om erachter te komen wat echt belangrijk is in het leven.
Bekijk de afbeelding

Hexe Lilli, der Drache und das magische Buch (2009)


Lilli is een doodnormaal 10-jarig meisje. Dit verandert wanneer er zomaar uit het niets een magisch boek in haar kamer verschijnt, samen met zijn begeleider Hector (een onhandig draakje). Surulunda, een geheime tovenares uit de magische wereld, heeft Lilli gekozen als haar opvolgster en Hector gestuurd om alles uit te leggen aan Lilli. Lilli moet namelijk binnen 99 uur bewijzen dat ze een waardige opvolger is. Het magische boek brengt verschillende spannende avonturen met zich mee, maar ook een gevaarlijk avontuur met de boosaardige tovenaar Hieronymus, die de wereld over wil nemen. Lilli zal de confrontatie met hem aan moeten gaan.
Bekijk de afbeelding

Blind Pig Who Wants To Fly (2008)

Regie: Edwin

Een vader die wanhopig een 'green card'-loterij probeert te winnen, zodat zijn familie naar Amerika kan verhuizen. Een ex-nationaal badmintonkampioene wiens echtgenoot haar verlaat voor een Javaanse vrouw. Een jongen uit Menado die constant fysiek mishandeld wordt, omdat iedereen denkt dat hij Chinees is. Een jong meisje die gelooft dat Chinese rotjes kwade geesten verdrijven. Verteld binnen de hedendaagse sociale en raciale spanning van het stedelijke Indonesië. Het verhaal volgt acht personages in hun absurde trip op zoek naar hun plekje binnen de maatschappij in de hoop om een beter leven te vinden.
Bekijk de afbeelding

Machan (2008)


Een groep kansloze Srilankanen krijgt een uitnodiging voor een handbaltoernooi in Bavaria. Ze grijpen hun kans op een glansrijke toekomst en de oplossing voor al hun geldproblemen.



NieuwsFilm

meest populair