Video

Avatar game Trailer

Ter vergelijking met de filmtrailer.

door FilmTotaal op 22.08.2009 om 18:36 in Video
Normaal plaatsen we geen trailers van videogames, al kunnen we best eens nadenken over een gamehoekje, maar voor deze trailer maken we een uitzondering. Een aantal gaven als reactie op de eerste Avatar teaser dat het deed denken aan een gametrailer, dus nu de kans voor een vergelijkend warenonderzoek.

Mocht je geïnteresseerd zijn, Ubisoft heeft aangegeven dat de Avatar game te koop is vanaf 3 december.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

AGsleepy

Avatar

De film ziet er helemaal niet uit als de game, kijk die GFX verschil, bij de teaser; als die man wakker word (Blue alien) dan zie je gewoon alle kleine details zoals aders, rimpels op zijn voeten, ik ben zelf een gamer, en ik zou nooit de game kopen als dit de final in-game footage is.

Maartus

Avatar

Dit lijkt nergens op, zal wel goedkoop aftreksel worden dat wil mee liften op het (mogelijke) succes van de film zoals zo vaak de laatste jaren..

Remco

Avatar

Maartus "Dit lijkt nergens op, zal wel goedkoop aftreksel worden dat wil mee liften op het (mogelijke) succes van de film zoals zo vaak de laatste jaren.."


Dat is dus juist niet zo Ubisoft is al enorm lang bezig met de ontwikkeling samen met Cameron en de game geeft meer een introductie over de planeet dan dat het gelijk aan de film loopt.

NieuwsFilm

meest populair