Algemeen

Reboot Spawn in de steigers

De nieuwe film wordt 'griezelig en angstaanjagend'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey op 23.08.2009 om 12:03 in Algemeen
Todd McFarlane, de geestelijke vader van het strippersonage Spawn, heeft officieel aangekondigd dat hij een scenario aan het schrijven is voor een nieuwe film rond de superheld: “Het verhaal zit al 7 of 8 jaar in mijn hoofd. De nieuwe film wordt geen recapitulatie of voortzetting van de eerste. Het verhaal staat op zichzelf en de film zal een R-rating krijgen. Het wordt griezelig en angstaanjagend.” McFarlane voegde er nog aan toe dat zijn reboot zich ‘in de geest van The Departed’ op een wat ouder publiek zal richten.

De originele Spawn, met Michael Jai White in de titelrol, dateert al van 1997. Het is nog niet duidelijk wie de hoofdrol zal spelen in de nieuwe film. In juni meldden we al dat McFarlane Leonardo DiCaprio in gedachten heeft, maar dat hij de kans klein acht om de steracteur te kunnen strikken.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

010

Avatar

Ik hoop maar dat hij 'griezelig en angstaanjagend' wordt, in plaats van de 'zielige en lachwekkende' eerste verfilming. De soundtrack is geweldig, maar de film vond ik persoonlijk om te huilen met als dieptepunt deze clown: http://i261.photobucket.com/albums/ii65/spmack/AQUATICA/Movie_Clown_1.jpg

Dr.DarkXL

Avatar

Haha ik vond de Violater een van de weinige geslaagde aspecten eigenlijk.

Remco

Avatar

Ik vond the Clown nog wel goed eigenlijk het was meer het verhaal en sommige effecten. Sommige mensen lopen over Avatar te klagen maar ga Spawn maar eens kijken dan heb je echt het idee dat je naar een video game zit te kijken.

skullsplitter

Avatar

Spawn was echt een niemendalletje die het door de vlotheid van Clown (John Leguizamo) en redelijke effecten nog enigzins redt. Maar er had gewoon veel meer ingezeten als ze het gewoon meer a la Blade hadden aangepakt (toch de start van de serieuzere superhelden-films)

krisiz

Avatar

Spawn is in de strip een zwarte man, dat moeten ze nu niet vervangen door dicaprio, zou zonde zijn...

UnLtd

Avatar

Avatar is niets vergeleken met Spawn

Remco

Avatar

UnLtd "Avatar is niets vergeleken met Spawn"


Rightttttttt.... O+

geertvdheide

Avatar

Spawn heeft als franchise zo veel meer potentie dan wat er tot nu toe mee gedaan is. Ik hoop voor deze nieuwe verfilming op genoeg budget en een regisseur die er geen Power Rangers-spektakel van maakt. Deze comic verdient de Dark Knight-behandeling.

Zolang ze maar de balans bewaren tussen plot/karakterontwikkeling enerzijds, en actie/spektakel anderzijds, dan kan dit één van de betere comic-verfilmingen worden. De R-rating is al het eerste goede teken. Niet alleen vanwege bloed en geweld (wat er ook in hoort, in lijn met de comic), maar ook gewoon omdat er dan een volwassener film uit kan komen. Ik ben zeer benieuwd.

Sentare

Avatar

Vergeleken met de huidige verfilmde comics, is dit "oudje" wel toe aan een reboot. Het leent zich best voor een hardere en donkere aanpak.

Jeroenevertp

Avatar

Ik vond zijn cape met een oppervlakte van een vierkante kilometer wel gers !

nieuwslaatste nieuws

meest populair