Algemeen

Mike Judge over sequel Beavis & Butt-Head

Have you seen my Bunghole?

door Jeffrey op 04.09.2009 om 14:21 in Algemeen
In een interview met Cinema Blend heeft regisseur Mike Judge enkele ideeën losgelaten over een mogelijke sequel op zijn film Beavis and Butt-Head Do America uit 1996. De iconische personages uit de MTV-tekenfilmreeks (1993-1997) waren recent nog te zien in een promotiefilmpje voor Extract.

Judge: "Een nieuwe film maken zou minstens twee jaar in beslag nemen, en het is al een tijd geleden dat ik twee jaar vrij was. En ik zit er wel mee dat mijn stem zal veranderen naarmate ik ouder word. Af en toe heb ik wel ideeën voor een sequel. Zo zou ik het erg leuk vinden om Beavis & Butt-Head als technisch callcenter-medewerkers op te voeren. En zo begon ik te schrijven. Ik heb het gevoel dat ze nog altijd aanwezig zijn. Ik zou de personages willen laten terugkeren als zestigers; als twee vieze oude mannen op een sofa."

Het volledige interview kan je hier nalezen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker

Avatar

Ondanks dat ik de allergrootste fan was van B&B denk ik dat er iets teveel tijd is verstreken om nu nog een vervolg te maken. De mensen hebben ondertussen nieuwe helden als Southpark. Destijds was het leuk om iedere dag hetzelfde te zien maar ik denk dat je nu zoiets hebt van: he dit precies hetzelfde als 10 jaar geleden en daardoor dus zullen afhaken.

NieuwsFilm

meest populair