Video

Eerste Solomon Kane trailer!

Gebaseerd op een boek van de schrijver van Conan the Barbarian.

door Bram de Groot op 10.09.2009 om 11:14 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van Solomon Kane geregisseerd door Michael J. Bassett en gebaseerd op een boek van schrijver Robert E. Howard, bekend van o.a. Conan The Babarian. Het is het eerste deel van een trilogie.

De film gaat over Solomon Kane, een krijger uit de 16e eeuw die vervloekt is door zijn eigen gruwelijke daden uit het verleden. Hij zweert dat hij nooit meer het zwaard zal heffen. Als een donkere macht het land bedreigt, komt hij terug op dit besluit en gaat hij de strijd aan.

Het is geen grote VS productie, maar een film uit Frankrijk, Tsjechië en Groot Brittannië. Het budget bleef ook beperkt, al is het Europees gezien best fors: $40 miljoen. De Nederlandse releasedatum staat op 14 januari 2010. De trailer, helaas alleen nog beschikbaar in het Russisch:


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

skullsplitter "Sfeer zit iig goed."

IDD

timdekw

Avatar

Alle special en visual effects zien er goed en mooi uit, de sfeer is inderdaad mooi en de film ziet eruit alsof ik er wel van kan genieten met alle monsters en vreemde wezens. Misschien wordt dit weer een mooie Fantasy trilogie, ik hoop het....

nieuwslaatste nieuws

meest populair