Bioscoop releases week 37

Welke films draaien er vanaf deze week nieuwe in de bioscoop.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Beautiful Bitch (2007)


Met hoop op een beter leven trekt Bica van Boekarest naar Duitsland. Ze belandt van de regen in de drup en komt terecht in een crimineel netwerk. In een smerige flat in een vreemde stad probeert ze voor zichzelf een bestaan bij elkaar te scharrelen. Tot ze de rijke en verwende Milka leert kennen. Via haar nieuwe vriendin ontdekt ze 'het gewone leven'. Maar het is niet makkelijk om uit de klauwen van haar gangsterbaas te blijven.
Bekijk de afbeelding

The Chaser (2008)


Jung-ho, een ex-detective maar nu een pooier, is geïrriteerd omdat een aantal van zijn meisjes niets meer van zich laten horen terwijl ze nog een schuld bij hem hebben open staan. Op een avond krijgt hij een telefoontje van een klant en stuurt Min-jin. Jung-ho realiseert zich later dat het telefoonnummer hetzelfde is als de klant waar hij zijn vermiste meisjes voor het laatst naar toe had gestuurd. Hij besluit daarom op zoek te gaan naar Min-jin.
Bekijk de afbeelding

9 (2009)


Het verhaal gaat over een lappenpop genaamd 9. Na het aanschouwen van de moord op zijn mentor 5, door een mechanisch monster, moet 9 zijn angsten overwinnen. De lappenpop gaat de confrontatie met het monster aan om de talisman met verloren 'lappenpoppenzieltjes' te veroveren.
Bekijk de afbeelding

Last Conversation (2009)


In deze film heeft Anna (Johanna ter Steege) tijdens een lange autorit door de Ardennen voor de laatste maal haar geliefde aan de lijn die recentelijk zijn buitenechtelijke relatie met haar heeft verbroken. Ze gooit alles in de strijd om hem zo lang als het kan aan de lijn te houden.
Bekijk de afbeelding

Passengers (2008)


Na een vliegtuig crash, wordt Claire Summers (Anne Hathaway) aangewezen om de vijf overlevenden te begeleiden. Sommige van hen beweren dat het ongeluk is veroorzaakt door een explosie, maar de luchtvaartmaatschappij ontkent dat. Een van de overlevenden is Eric (Patrick Wilson), Claire ontdekt dat ze speciale gevoelens voor hem heeft. Net als hun professionele relatie overgaat in een romance, verdwijnen de overige overlevenden en Claire beseft dat Eric haar laatste hoop is.
Bekijk de afbeelding

Tenderness (2008)


Detective Cristofuoro (Russell Crowe) krijgt te maken met een gruwelijke familiemoord. Hij start een onderzoek en belandt bij het enige overgebleven gezinslid, genaamd Eric Poole (Jon Foster). Als blijkt dat deze zijn familie heeft omgebracht, gaat Cristofuoro op zoek naar de reden achter zijn gruwelijke daad.
Bekijk de afbeelding

Troubled Water (2008)

Regie: Erik Poppe

Jan Thomas is vrijgelaten uit de gevangenis waar hij acht jaar heeft gezeten voor kindermoord. Hoewel hij deze moord altijd heeft ontkent, ziet hij zijn vrijlating hij als een nieuwe kans om iets van zijn leven te maken. Hij is een getalenteerd orgelspeler en wordt aangenomen bij een kerk in Oslo. Door zijn talent en zachtaardig karakter, wordt hij al snel gewaardeerd door zijn omgeving. Zo weet hij ook de harten van de pastoor Anna en haar zoontje Jens te veroveren. Hoewel Jan zijn verleden geheim heeft weten te houden, komt de waarheid boven water wanneer op een dag lerares Agnes met haar klas de kerk komt bezoeken. Ze herkent de orgelspeler Jan als de man die veroordeeld was voor de moord op haar zoon. De nog altijd door verdriet achtervolgde moeder, kan niet accepteren dat Jan een nieuw leven heeft weten op te bouwen en raakt geobsedeerd door hem.
Bekijk de afbeelding

The Informers (2009)


In het Los Angeles van de jaren '80 leven mensen zowel aan de bovenkant als de onderkant van de samenleving. Tussen deze de twee uitersten zit een groep losbandige, knappe, blonde jonge vrouwen en mannen, die dagenlang feesten en drugs gebruiken, met alle risico's van dien.
Bekijk de afbeelding

My One and Only (2009)


Komedie gesitueerd in de jaren vijftig. De glamoreuze Anne Deveraux gaat in de Eastern Seabord op zoek naar een rijke man voor haar en haar zoons.



NieuwsFilm

meest populair