TV tips voor komende week

Welke TV-films raden wij aan voor komende week.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Face/Off (1997)

Zaterdag 26 september om 22:05 op Veronica
Regie: John Woo

FBI-agent Sean Archer, wil koste wat kost de psychotische terrorist Castor Troy oppakken omdat deze verantwoordelijk is voor de moord op zijn zoontje. Troy wordt opgepakt, maar raakt in coma en dat zorgt voor een levensgroot probleem. Hij blijkt namelijk een levensgevaarlijke bom ergens in Los Angeles te hebben verborgen. Archer krijgt de opdracht te achterhalen waar de bom zich bevindt en is bereid om tot het uiterste te gaan. Hij ondergaat zelfs een medische ingreep waarbij zijn gezicht en dat van Troy met elkaar worden verwisseld. Terwijl Archer het leven van Troy overneemt, ontwaakt Troy ondertussen uit zijn coma en ontsnapt uit het ziekenhuis. Als hij vervolgens de identiteit van Archer overneemt, ontstaat tussen hen een waar kat-en-muis-spel om hun eigen levens weer terug te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Premonition (2007)

Zondag 27 september om 20:00 op RTL4

Linda (Sandra Bullock) is een gelukkige huisvrouw met twee prachtige dochters en een lieve man. Als er op een ochtend een agent op de stoep staat om te zeggen dat haar man Jim is omgekomen in een ernstig auto ongeluk, stort haar wereld compleet in elkaar. Tot Jim de volgende morgen gewoon onder de douche staat om naar zijn werk te gaan. Heeft ze een kijkje in de toekomst gekregen of was het een nachtmerrie? En als ze even een vooruitziende blik had, kan ze dan nog iets doen om het ongeluk te voorkomen....
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Maandag 28 september om 20:30 op SBS6

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten onze helden om naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, die hen naar het einde van de wereld zal brengen. <br>Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben. Toch stemt hij in om te helpen en vaart met succes The Black Pearl uit het Land van de Doden. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng en Barbossa allemaal hun eigen plannen hebben en dat niemand te vertrouwen is. Toch moet ieder partij kiezen en een definitieve alliantie vormen voor één laatste slag. Zou dit het einde betekenen van de vrijheid op de zeven zeeën voor de piraten....
Bekijk de afbeelding

Ladder 49 (2004)

Dinsdag 29 september om 20:30 op Veronica

Jack Morrison is een ambitieuze brandweerman die van groentje uitgroeit tot doorgewinterde professional. Zijn gevaarlijke en veeleisende baan vergt veel energie en gaat vaak ten koste van zijn vrouw en kinderen. Steun vindt hij bij zijn mentor en commandant Mike Kennedy en bij zijn tweede familie 'De Broeders van de Brandweerkazerne'. Maar als Jack tijdens een zware klus wordt ingesloten door een vlammenzee, wordt hem duidelijk waar het in het leven echt om draait; familie, waardigheid en moed. Terwijl zijn collega's van Ladder 49 alles doen om hem te redden, hangt Jacks leven aan een zijden draadje.
Bekijk de afbeelding

Equilibrium (2002)

Woensdag 30 september om 20:30 op RTL7

Een streng regime heeft, door ieders emoties chemisch te onderdrukken, er in de toekomst voor gezorgd dat er geen oorlog meer is. Boeken, kunst en muziek zijn streng verboden, en gevoelens zijn een misdaad waar de doodstraf op staat. John Preston ziet toe op de vervolging van mensen die deze wetten overtreden, maar begint zich af te vragen of wat hij wel doet wel goed is.
Bekijk de afbeelding

Matchstick Men (2003)

Donderdag 1 oktober om 22:20 op Veronica

Roy, een obsessieve bedrieger, staat op het punt om samen met zijn partner in crime Frank een lucratieve job te doen. Zijn leven wordt echter op z'n kop gezet wanneer hij via z'n therapeut voor het eerst in aanraking komt met zijn 14-jarige dochter. In het begin bedreigt zij z'n neurotische levensstijl, maar al snel begint hij van het vaderschap te genieten. Zijn dochter interesseert zich echter steeds meer voor de baan van Roy.
Bekijk de afbeelding

Jaws 2 (1978)

Vrijdag 2 oktober om 23:30 op Eén

Het is vier jaar geleden dat de afschuwelijke reuzenhaai het kleine badplaatsje Amity terroriseerde maar de haai die commissaris Brody doodde was niet de enige in de zee! Nu raakt Brody in een wedloop met de tijd als de nieuwe reuzehaai tien zeilboten met jongelui ( tussen 13 en 20) aanvalt, onder wie zijn eigen twee zoons. Dezelfde ademloze spanning en onstuimige avonturen die het bioscooppubliek in de hele wereld in "Jaws" boeide, vindt men in deze waardige opvolger van de klassieke film terug.



NieuwsFilm

meest populair