Eerste beelden The Other Guys

Will Ferrell, Mark Wahlberg, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Steve Coogan, Michael Keaton en Eva Mendes als tweederangs politieagenten.

Hieronder zie een aantal gelekte foto's van de set van de actiekomedie The Other Guys van regisseur Adam McKay (Step Brothers, Anchorman). In de film heeft hij de beschikking over flink wat gevestigde namen. Denk aan Will Ferrell, Mark Wahlberg, Samuel L. Jackson, Dwayne "The Rock" Johnson, Steve Coogan, Michael Keaton, Rob Riggle, Damon Wayans Jr. en Eva Mendes.

De politiefilm gaat in op de collega-agenten die je veelal ziet in politiefilms, maar die niet de helden zijn zoals Mel Gibson of Bruce Willis dat vaak zijn. Veel van de castmembers vormen dan ook setjes (tweederangs) agenten. Hieronder zie je bijvoorbeeld het setje Will Ferrell en Mark Wahlberg:





En hier het setje Rob Riggle en Damon Wayans Jr.:



Ook Samuel L. Jackson en Dwayne "The Rock" Johnson zouden een setje vormen. Michael Keaton en Eva Mendes hebben ook rollen in de film. Of zij een setje vormen is nog onbekend. Steve Coogan speelt naar verluidt de bad guy. De film draait vanaf 14 oktober 2010 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair