Algemeen

Eerste beelden The Other Guys

Will Ferrell, Mark Wahlberg, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Steve Coogan, Michael Keaton en Eva Mendes als tweederangs politieagenten.

door Bram de Groot op 28.09.2009 om 09:55 in Algemeen
Hieronder zie een aantal gelekte foto's van de set van de actiekomedie The Other Guys van regisseur Adam McKay (Step Brothers, Anchorman). In de film heeft hij de beschikking over flink wat gevestigde namen. Denk aan Will Ferrell, Mark Wahlberg, Samuel L. Jackson, Dwayne "The Rock" Johnson, Steve Coogan, Michael Keaton, Rob Riggle, Damon Wayans Jr. en Eva Mendes.

De politiefilm gaat in op de collega-agenten die je veelal ziet in politiefilms, maar die niet de helden zijn zoals Mel Gibson of Bruce Willis dat vaak zijn. Veel van de castmembers vormen dan ook setjes (tweederangs) agenten. Hieronder zie je bijvoorbeeld het setje Will Ferrell en Mark Wahlberg:En hier het setje Rob Riggle en Damon Wayans Jr.:
Ook Samuel L. Jackson en Dwayne "The Rock" Johnson zouden een setje vormen. Michael Keaton en Eva Mendes hebben ook rollen in de film. Of zij een setje vormen is nog onbekend. Steve Coogan speelt naar verluidt de bad guy. De film draait vanaf 14 oktober 2010 in de Nederlandse bioscopen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Languh

Avatar

Setje :?

ghossler

Avatar

Languh "setje :?"


denk dat er partners bedoeld worden als in duo/koppels/team up etc as cops ofzo

nieuwslaatste nieuws

meest populair