DVD releases week 40

Welke films zijn er vanaf deze week nieuw te huur op DVD.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Dragonball Evolution (2009)

Regie: James Wong

Goku (Justin Chatwin) gaat op reis om Master Roshi (Chow Yun-Fat) te vinden en de zeven mystieke Dragon Balls te verzamelen voordat de kwaadaardige Lord Piccolo (James Marsters) dit doet. Op zijn reis komt hij Bulma (Emmy Rossum) tegen die hem helpt met zijn missie. Als ze bij Roshi aankomen, wordt hij niet hartelijk ontvangen maar moet hij tegen Roshi vechten. Roshi ontdenkt al snel dat Goku de kleinzoon is van Son Gohan (Randall Duk Kim) en traint hem daarom om hem voorbereiden op het ultieme gevecht tegen Lord Piccolo.
Bekijk de afbeelding

Coraline (2009)


Coraline (Dakota Fanning) is een jong verveeld meisje. Totdat zij ontdekt dat er in haar huis een muur is die leidt naar een andere wereld. Omdat ze daar onder meer te maken krijgt met een andere moeder en een andere vader staat haar wereld op z'n kop.
Bekijk de afbeelding

The Uninvited (2009)


Na de tragische dood van haar moeder zit Anna Rydell (Emily Browning) tijdelijk in een tehuis voor geesteszieken. Bij thuiskomst krijgt haar herstel een nieuwe klap als blijkt dat haar vader (David Strahairn) zich verloofd heeft met haar moeders voormalige verpleegster Rachel (Elizabeth Banks). Als Anna dan op een nacht bezoek krijgt van een geest die haar attent maakt op de slechte intenties van haar stiefmoeder, besluit Anna samen met haar zus een einde aan de relatie te maken.
Bekijk de afbeelding

Obsessed (2009)


Een maatschappelijk zeer geslaagde man met een beeldschone vrouw komt erachter dat zijn perfecte leventje wordt bedreigd als een collega van kantoor zich als een stalker begin te gedragen.
Bekijk de afbeelding

State of Play (2009)


Stephen Collins is een Amerikaans congreslid die van plan is zich verkiesbaar te stellen bij de opkomende presidentverkiezingen. Zijn campagne wordt in gevaar gebracht wanneer zijn voormalige minnares onlangs dood wordt aangetroffen.
Bekijk de afbeelding

I Am Because We Are (2008)


Samen met regisseur Rissman maakte popzangeres Madonna een documentaire over Malawi. Aids vaagde bijna een hele generatie volwassenen weg en maakte vele kinderen ouderloos. Als ze geluk hebben wonen ze in een weeshuis, anders in sloppenwijken. Hulpverleners, medici en politici praten over mogelijke oplossingen en Madonna legt uit wat zij zelf deed om te helpen.
Bekijk de afbeelding

2:22 (2008)


Het plan was makkelijk; het werk niet. Op een sneeuwachtige nacht zijn vier misdadigers bezig met een standaard overval. Wanneer het uit de hand loopt, wordt de vriendschap, de loyaliteit en het vertrouwen zwaar getest.



NieuwsFilm

meest populair