Warhammer 40k film bevestigd

De Ultramarines komen eraan.

Codex films heeft vandaag aangekondigd een Warhammer 40k feature film te gaan uitbrengen.

Voor wie niet bekend is met het door Games Workshop bedachte universum van 40k, het is een science fiction wereld gebaseerd op het bijbehorende table-top spel waarin met dobbelstenen en miniaturen de meest complexe oorlogsscenario's worden nagespeeld. Het Universum van 40k begon aanvankelijk als een science-fiction versie van de Warhammer-Fantasy serie, maar is sindsdien uitgegroeid tot een volledig spel. Bovendien zijn er ook (strip)boeken, kaartspellen en computerspellen verschenen onder de naam Warhammer 40k. Meest recentelijk nog het RTS spel Dawn of War II, dat door de gamer-pers zeer goed werd ontvangen.



De Ultramarines zijn een clan van de Space Marines, het menselijk ras in het spel. Tegen welke vijand zij zullen moeten gaan strijden in de film is nog onduidelijk. Het gerucht gaat dat we misschien ook de Tyranids (aliens) zullen gaan zien in de film, dit is echter nog door niemand officieel bevestigd.

Er is ook al een website voor de film verschenen. Op deze link kun je dus binnenkort meer over de film gaan verwachten. Tot nu toe is echter nog maar heel weinig over de film bekend, behalve dat er aan gewerkt wordt.

Voor een voorproefje van de Space Marines kun je hieronder alvast een filmpje bekijken afkomstig uit het Dawn Of War spel.




NieuwsFilm

meest populair