Mark Wahlberg smokkelt drank uit Rotterdam

Maar waar naar toe?

Mark Walhberg heeft getekend voor de hoofdrol in de remake van de film Reykjivik-Rotterdam, de IJslandse Oscarinzending van dit jaar. Voor velen is dit een onbekende film, aangezien hij (nog) amper in Nederland heeft gedraaid. Ook zal het voor velen geen verrassing dat de remake van de film van regisseur Óskar Jónasson zich hoogstwaarschijnlijk niet richt op bovengenoemde plaatsen, maar zich eerder elders op de wereld gaat afspelen, bijvoorbeeld in de States.

De film gaat over Christopher (Kristófer, in het origineel). Hij is een voormalige dranksmokkelaar uit IJsland, waar de drank enorm duur is, die op het rechte pad beland is. Door een financieel akkefietje wordt hij echter weer zijn oude leventje in gepusht. Hij krijgt problemen met een gewelddadige drugsdealer, waardoor het leven van hem en zijn familie niet meer veilig is.

Wahlberg heeft dus voor de rol van Christopher getekend. De regie is in handen van Baltasar Kormákur, de regisseur/acteur die in het origineel de rol speelt van Kristófer. Verdere details moeten nog volgen.

NieuwsFilm

meest populair